ZyXEL P-660HN-T1A sisäänkirjautumisongelma?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 93 katselukertaa

Käytössäni on siis ZyXEL P-660HN-T1A WLAN modeemi jonka ohjekirjan näppärästi hukkasin muuton yhteydessä viime syksynä ja kyseiseen oppaaseen olin laittanut ylös langattoman verkkoni salasanan. Tuo salasana on hukkunut myös muististani joten tarvitsisin kiivaasti päästä modeemin sisään tekemään uudet asetukset.

Tulostin netistä ko.modeemin pika-asennusohjeet joiden avulla kuvittelin tekeväni asetukset käden käänteessä, vaan toisin kävi. Resetoin modeemin (varmistin uudemman kerrankin että resetointi on varmasti onnistunut) ja yhdistin modeemin koneeseen ethetnet-kaapelilla ja kirjoitin selaimeen ohjeiden mukaan osoitteeksi 192.168.1.1 ja pääsin hallintasivun etusivulle mutta siihen se sitten tyssäsi. Tulostamassani ohjeessa lukee että salasanaksi tulisi: 1234 mutta se ei kelpaa minun laitteelleni??

Modeemin pohjassa on tarra jossa SSID ja Wireless key joten ymmärtääkseni laitteessa on valmis salaus jonka palautuu alkuperäiseksi resetoidessa laitteen mutta myöskään tuo salasana ei kelpaa enkä siis pääse muuttamaan modeemin asetuksia?

Apuja kaivataan jotta yhteys saadaan taas salattua.

2 kommenttia

Kokeile painaa resetointinappia niin pitkään että modemin kaikki valot palavat,noin minuutin.Itselläni oli sama ongelma tämä auttoi.
Hei Muumimamma

Ei tuohon muuta korjauskeinoa tuon resetin lisäksi ole. Oletko saanut ongelman kuntoon? Jos resetointi ei kuitenkaan 15s painalluksella onnistu, tarkista onko laitteessasi vielä takuuta jäljellä vaihtoa varten.

Vastaa