ZyXELin reititin: puhelinpistoke ylösalaisin

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 4 katselukertaa

Soneran VDSL-liittymän yhteydessä ostamani ZyXEL P-870HN-51b-reitittimen mukana tullut puhelinpistorasiaan liitettävä pistoke on oudosti ylösalaisin. Kun sen kiinnittää puhelinpistorasiaan, niin liitosjohto lähtee pistokkeen yläosasta, liittimen ollessa näin alttiina pölylle. Pölyalttiuden lisäksi näyttää vähemmän siistiltä, kun johto tekee mutkan ylöspäin ennen lattianrajaan menoa. Valmistusvirheestä kertoo myös se, että teksti "phone" on pistokkeen seinässä ollessa ylösalaisin. Ainakin kaikki itse näkemäni puhelinpistorasiat ovat sellaisa, että piikkeille tarkoitetut reiät ovat asetelmassa yksi alhaalla ja kaksi ylhäällä.

Kyseessä ei ole iso ongelma, mutta parantamisen paikka kuitenkin.

Liitteenä kuva pistokkeesta.

1 kommentti

Hei ademeion,

Puhelinpistokkeen adaptereita tosiaan löytyy erilaisia kuten myös nuo pistokkeiden asennukset voivat joskus vaihdella. Joissakin paikoissa pistoke on voitu asentaa toisinpäin.

Siihen en toki osaa ottaa kantaa, mikä on se oikea asennustapa tai miten päin nuo pistokkeet yleisimmin on asennettu.

Onhan tuo toki joissakin tapauksissa hieman erikoisen näköinen, jos kaapeli lähtee pistokkeesta suoraan ylöspäin, mutta valmistusvirheestä tuossa tuskin on kuitenkaan kyse. Tämä kyseinen kappale on todennäköisimmin ajateltu käytettävän sellaisissa pistokkeissa jotka on asennettu toisinpäin.

Vastaa