Zyxel P-660HW + Koti TV: Koti TV:ssä häiriötä.


Koti tv+ laajakaista .Kun katselee kanavaa niin hetken päästä ilmestyy virhekoodi 602 ja internetyhteys häviää. Missä vika.

29 kommenttia

Jep, noinhan tuo meni, kuten asiakaspalvelussa kirjoitatte. Soitin äskettäin vikapalveluunne ja varmistin että työpyyntöni on 'käsittelyssä' -tilassa. Asiakaspalvelijanne mukaan seuraavaksi työpyyntöni menee kenttäasentajalle. Odottelen kenttäasentajan yhteydenottoa.
nwa1875 kirjoitti:
Lämmin osanottoni sinun ongelmaan. Itse toivon että tämä multicast nytt sitten ratkaisee ongelman meillä. Olisi kiva kokeilla esim Maxivision tai jonkun muun tv palvelun ja katsoa miten se toimii. Meillä siis jo toinen kerta soneran viihde paketti ja samat ongelmat jatkuvat...ja vikailmoituksia ollaan tehty vaikka kuinka monta kertaa.


Nytt sitten uusi modeemi kiinni, ja edelleen pätkii verkko,ja vaikka tekee restartin modeemista niin tuo digiboxi ei millään tahdo sada toimimaan ennenkuin kaikki on sammutettu ihan virtakatkaisimesta ja käynnistetty uudestaan.
En tiedä jos modemissa on takoitus tehdä jotakin säätöja vai onko se valmiiksi laitettu soneran kuntoon sillä minkäänlaista käyttöopasta ei tullut mukaan , Löysin nytt kuitenkin soneran sivuilta jotain tietoa tuosta modeemista.
Täytyy kai tämänkin kanssa nytt sitten leikkiä vähän aikaa ennen kuin heittää hanskat tiskille ja koko paketti takaisin soneralle.
Hei Nwa1875,

Multicast yhteys vaatii vielä laitepaikan vaihdon meidän päästämme. Asentaja käy siis tuon tekemässä vielä ja tilanne voisi tuon jälkeen parantua. Tämän pitäisi tapahtua nyt alkuviikosta. Mahdollisesti jo tänään.
Netti ja viihde on toiminut nytt vuorokauden ilman palvelureittimen uudelleenkäynnistystä. Vaikea uskoa että tämä on totta. Kerran poksahti yhteysvirhe ruutu näytölle viihdeboxsissa mutta tällä kertaa riitti viihdeboxin uudelleen käynnistys .Nettiyhteys oli kuitenkin kunnossa .

Vastaa