Zyxel P-870HN-51b langaton verkko

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Moi,

Wlan lopetti toiminnan muutama viikko sitten. Sitä ennen toiminut. Yritetty virrankatkaisua, resetointia, paikan vaihtoa jne.
Piuhalla kyllä toimii. Tietokoneemme kyllä löytävät muita langattomia yhteyksiä, mutta ei omaa.
Onko laitteeseen voinut tulla joku vika? laite on ollut käytössä vajaan vuoden. Miten saan taas langattoman yhteyden käyttöön?

4 kommenttia

Hei piste ,

Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin pääsen tarkistamaan laitteesi takuun?

Palaako modeemissa wlan/wps merkkivalo? Mikäli tämä valo ei enää pala tai et löydä langatonta verkkoa laitteillasi, voit kokeilla vielä ottaa wlan-yhteyden manuaalisesti päälle. Tätä varten sinun tulee kirjautua modeemin hallintaan nettiselaimella. Ohjeet tähän löydät Ohjeet&Vinkit sivuiltamme.

Hallinnassa tulee "Active Wireless LAN"-kohdassa olla ruksi päällä. Samasta valikosta vois myös muokata langattoman verkon nimeä ja suojausavainta.
Lisätty on. Kyllä wlan/wps valo palaa ja hallinnassa on ruksi Active Wireless LAN-kohdassa.
Hei piste

Hmm.. Ongelmasi kuulostaa hyvin todennäköisesti modeemivialta. Mikäli verkkoa ei löydy nuista aiemmista toimenpiteistä huolimatta, ota yhteys Vikapalveluun. Modeemissasi on vielä takuuta jäljellä niin vaihdamme sen uuteen.
No niin! Tänään sitten tuli eteen sellanen ongelma, että wlania ei saa enää toimimaan siltaavana! Tossa viikko sitten tuli lappu missä kehotettiin päivittämään modeemi ja sen tein. Sen jälkeen alkoi ongelmat wlanissa! Alko järkyttävä pätkiminen päivittäin ja yleensä auttoi vain verkkokortin resetointi. Aikaisemmin oli samanlainan pätkiminen ongelmana pöytäkoneessa joka oli piuhalla kiinni modeemissa, mutta päivityksen jälkeen se hävisi. Tänään aamulla ei yhdistynytkään wlaniin mitenkään ja yritin kaikki mahdolliset ja viimeisenä sitten, että no koitetaan nyt ottaa wlan pois siltaavasta groupista.. TADAA.. toimii! Tosiaan eilen vielä toimi siltaavana wlan, mutta tänään aamulla ei.

Vastaa