Zyxel Prestige P870HN-51b VDSL2

  • 11 December 2014
  • 8 kommenttia
  • 16 katselukertaa

Hei,

Miten voisin vahvistaa Zyxel Prestige P870HN-51b VDSL2 signaalia kun asunnossani toisessa huoneessa signaali on heikompi? Laajakaistana tosiaan Sonera Laajakaista Valokuitu 2Mbit/s. Onko kenties tukiasema, reititin tai antenni apu ongelmaan? Samalla yhteys pitäisi saada myös PS3:selle. Kiitos jo etukäteen.

8 kommenttia

Hei kundi88

Voisit kokeilla vaihtaa WLAN-asetuksia modeemin hallinnasta jos niistä olisi apua. Kokeile esim. kanavan vaihtoa ja myös vaihtaa standardia 802.11n --> 802.11g

Muussa tapauksessa kannattaa melkein hankkia toinen tukiasema jatkamaan signaalia reitin väliin. Esim. jos Zyxelin signaali on hyvä n. 10m päähän, sijoita uusi laite tähän ja linkitä se Zyxelin verkkoon (vaatii hieman osaamista säätöjen suhteen). Tämän jälkeen uusi laite jatkaa verkkoa hieman pidemmälle. On olemassa myös erilaisia Wifi signaalivahvistimia mitä voit myös halutessasi kokeilla.

PS3 yhdistetään samalla tavalla langattomaan verkkoon kuin normaali tietokone. Ainoana erona tietysti playstationin omat valikot mistä yhdistäminen tehdään 🙂
Hei,

Tärkeintä lähinnä olisi taata PS3:selle vakaa ja luotettava yhteys mutta en tiedä sitten voisiko tukiasema tai reititin auttaa asiassa? Ja jos niin kumpi auttaisi?
Hei kundi88

Vakaa ja luotettavin yhteys playstationille tulisi varmasti verkkokaapelin kautta. Onnistuuko reititin sijoittaa asunnossasi siten että saa liitettyä PS3:n tällä tavoin?
Hei,

Kyllä onnistuu. Kerrotko vielä millainen reititin on tähän tarkoitukseen sopiva? Kiitos etukäteen.
Olisiko tämmöisistä jokin sopiva tarkoitukseeni:

https://www.esoft.fi/wlan/wlan-tukiasem ... euranta_fi

http://www.data-systems.fi/tuotteet/tuo ... timet-750/

http://www.fiksupc.fi/RT-N10D-EZ-Wirele ... c/p5833918

Millaisia reitittimiä Soneran valikoimissa on ja millainen on hintataso? Niitäkin voidaan harkita mikäli hintataso vastaa näiden kolmen hintatasoa. Kiitos.
Hei kundi88,

Melkeinpä suosittelen kääntymään tuossa reititin asiassa kodintekniikkaa myyvän liikkeen puoleen.
Hei,

Miten liitän reitittimen toimimaan yhdessä Zyxelin ja PS3sen kanssa?
Hei kundi88,

Varmin tapa on yhdistää laitteet ethernet kaapelilla, mutta langattomasti tämä onnistuu myös. Modeemin langattoman verkon asetukset voit tarkistaa mm. laitteen hallintapaneelin kautta. PS3 verkkoasetuksista valitset yhteyden jota haluat käyttää ja yhteyden muodostaminen tapahtuu ohjatusti.

Tarvittaessa saat Zyxelin laitteisiin tukea Zyxelin käyttöönottotuen kautta.

Vastaa