edullisin vaihtoehto nykyiselle liittymälle

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Hei.Halusin vaihtaa nykyisen 2.3.2014 umpeutuvan liittymäsopimuksen(laajakaista extra) edullisempaan vaihtoehtoon.Onko tosiaan kodin netti+viihde se edullisin vanhalle asiakkaalle niin kuin myyjä väitti ja johon sitten vaihdoin?Viihteen mukana tulee kaksi ilmaista kanavaa kuukaudeksi.Pitääkö ne irtisanoa itse ennen määräajan loppumista?Minkä ajan on voimassa 10 elokuvan ilmaiskatselu.Pitääkö sekin ilmaispalvelu sanoa itse irti määräajan loputtua?Myyjä voisi oma-aloitteisesti valistaa ko.asioista tai niistä voisi olla selvästi mustaa valkoisella.Miksi liikkeessä tehtyä sopimusta ei voi purkaa 14 pv sisällä?

1 kommentti

Moi landha-16! Tarjoukset vaihtelevat hieman osoitteesta ja saatavuudesta riippuen. Usein paras tarjous on juurikin laajakaista + Sonera Viihde -paketista.

Ilmaiskanavat tulisi irtisanoa erikseen. Muussa tapauksessa ne jatkuvat ilmaisjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella normaalihinnan mukaisesti.

10 ilmaisvuokrausta on voimassa 3kk liittymän tilauksesta lähtien. Tätä ei tarvitse irtisanoa erikseen.

14 vuorokauden peruutusoikeus koskee etäkauppaa eli esim. verkkokaupassa tai puhelimitse tehtyjä tilauksia.

Olet ihan oikeassa, että myyjän pitää kertoa kaikki oleelliset asiat liittymätilauksen yhteydessä. Jos näiden suhteen tulee vielä kysyttävää, niin laita ihmeessä viestiä.

Vastaa