firefox 4 ja webmail ei toimi


otsikko kertokin pääasian.. sisään pääsee loggautumaan mutta maili listassa ei näy yhtään mailia. Olis mukava saada vinkkiä tai korjausta asiaan. Käyttiksenä ajanatasalla oleva W7/64.

17 kommenttia

Sama vika täälläkin.
Flash ja java päivitetty ei auta.
Sama täällä, käytössä Vista.
Webmail ei toimi uusimmalla Mozilla Firefoxin versiolla 4. Webmail avautuu, mutta selain ei näytä viestejä eikä kansioita. Siihen asti kunnes ongelma Firefox 4:n ja webmailin suhteen on ratkaistu, tulee webmailia käyttää jollain muulla selaimella kuin Mozilla Firefox 4.
Harmi
Sama ongelma täällä! Mukava tietää tälläin vasta kun on asentanut sen jo!

Mikäli tämä korjaantuu yhtä nopeasti kuin muutkin webmail ongelmat, ehtii jo tulla Firefox 5 käyttöön.

-Jan
ongelmaa taitaa olla myös jonkun verran firefoxin puollella.. S24 webmail lakkasi myös toimimasta. Onneksi edellisen version (3.6.16) sai asennettua tän nelosversion yli menettämättä käytännössä mitään asetuksia. Tosin pientä hakua sai tehdä, että ylipäätään löysi tuon edellisen version asennuspaketin.
Löysin keinon saada webmail näkymään Firefox 4:ssa
asenna lisäosa IE Tab Plus,niin voit avata välilehden IE emuloituna
FF:ssa.
Klikkaat vaan oikealta alhaalta FF ikonia oikean puoleisella näppäimellä
ja valitse "Switch Rendering Engine" välilehti aukeaa IE -muotoisena ja postit taas näkyy.
Hei,
miten saan sähköpostini näkymään myös Firefoxia käyttäessäni nyt näkyvät vain Internet Explorerissa? Onko niin että vasta Firefoxin käyttöönoton jälkeen tulleet ja lähetetyt viestit näkyvät postissani?
t. Ihmettelijä
Että Teidän SP ei pelaa kuin Chrome selaimella enään. Firefoxilla ei ole pelannut vanhoissa eikä tässä 4 versiossa. Operalla en ole kokeillut. Olen muutellut vaikka mitä asetuksia FF:ssä, mutta ei. Käyttöjärjestelmästäkään ei kiinni (Linux), kun ennen teidän SP-uudistusta joskus kauan sitten pelasi Firefoxilla. Olisi mukava, kun olisi toinen selain varalla, millä pelaa, jos toinen kaatuu.
Nojjoo, vastaan itse. On muillakin näköjään samoja onkkelmia. Saa kierrettyä asentamalla lisäosan FF:iin IE Tab Plus ja esittäytyy IE:ksi.
Sommar11: Jos sinulla on käytössä Firefox 4, niin tällä hetkellä webmailin viestit ja kansiot eivät näy. Tässä ketjussa oli löytynyt toiselta käyttäjältä kikka, jolla sähköpostit saa näkyviin.
Nyt näkyy pelaavan myös FF4:llä.
Jeps, vahvistan tuon tiedon. Toimii täälläkin ;-)

-Jan
hieno homma, toimii tosiaankin.. olisin kyllä sen verran aiheesta vielä kiinnostunut, että millä tämä tuli korjattua? firefox päivityksestä ei kuitenkaan liene kysymys..
Harald kirjoitti:
hieno homma, toimii tosiaankin.. olisin kyllä sen verran aiheesta vielä kiinnostunut, että millä tämä tuli korjattua? firefox päivityksestä ei kuitenkaan liene kysymys..


Jotain muutoksia tehtiin webmailiin, jotta toimii myös Firefox 4:llä. Meillä ei ole tarkempaa tietoa siitä, millaisia muutoksia palvelussa tehtiin.
Firefox 5 ja enää ei webmail toimi (ainakaan minulla).
Webmail ei alkuun toiminut Firefox 5 -version kanssa, mutta nyt toimii.

Jos jatkossa Soneran webmail -käyttöliittymän tai muiden sivujen kanssa on ongelmaa Firefoxin versiopäivityksen jälkeen, kannattaa testata toimiiko sivu toisella selaimella eli esimerkiksi Windows-koneissa Internet Explorerilla.

Vastaa