Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Lieminen_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

galaxy express 2 ja soneran liittymä pätkii niin pirusti

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Elikkä ostin tuolta yömyynnistä moisen luurin.

Ongelmaksi on muodostunut hitonmoinen pätkiminen lähestulkoon joka paikassa, tosin jossain toimiikin, eli uskoisin vian olevan soneran. Toinen ongelma on, että 4Gtä ei tahdo saada käyttöön, vaikka pyörisi alueillakin. Liekö tuo vaan mainosta vai mikä piru siinä on?

Onko asetuksissa jotain kikkaa jolla näihin vois saada ratkaisua?
1 vastaus
KatjaN_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 898 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moikka Lieminen !

Nyt oikeastaan ensimmäinen asia olisi puhelimen testaus - eli sitä voisi kokeilla testailla toisella sim-kortilla. Ja samaten vaikkapa sinun kortilla jotain toista laitetta. Näin saataisiin rajattua pois laitteen tai sim-kortin viat - eli kumpaan vika jää. Verkon puolelta osoitteeseesi on peittoa hyvinkin 2G:lle ja myös 3G:lle, mutta heikompana. 4G:kin pitäisi ulottua paikoin.

Asetuksista voisit katsoa, jos saisit lukittua laitteen 3G/4G -verkkoon ja katsella josko siitä olisi apua. Käyttöohjeesta löydät lisätietoja ja opastusta lukitsemiseen.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut