Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
akinokka_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

iPhone 3 GS jumittaa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Heips!
Osaisiko joku neuvoa mitä tehdä kun puhelimeni jumittaa. Kosketusnäyttö ei toimi, yleensä näppäinlukkoa poistettaessa. Tämä vaikeuttaa myös puheluun vastaamista. Kun näppäinlukon sitten saa auki, toimii puhelin yleensä. Välillä se saattaa jumahtaa mutta lukitseminen ja heti perään avaaminen auttaa, tällöin sen saa avattuakin. Todella ärsyttävää.

Luulin vian johtuvan siitä että Applen liikkeestä ostamani suojakalvon ja puhelimen väliin olisi jäänyt likaa. Ei ollut vika siinä, sillä toimii edelleen huonosti. Nyt sovellusten kuvakkeitakin siirtyi ties minne, jopa eri "sivuille". iTunes puolestaan jumittaa puhelimen varmuuskopiointiin kun sen kiinnittää. Puhelin on hankittu tammikuussa 2010, joko se alkaa olla tiensä päässä?

Apua anellen,
Aki Nokka

Ps. iTunes ilmoittaa: "iTunes ei voinut ladata tietoluokkatietoja synkronointipalveluista. Yhdistä uudeelleen tai yritä myöhemmin uudelleen." Mitähän tämä tarkoittaa? Ei tunnu mikään auttavan.
2 vastausta
Johannes_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1396 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moi Aki! Kannattaa aluksi tutustua näihin ohjeisiin ja siellä ehdotettuihin toimenpiteisiin. Voit toki toimittaa laitteen myös huoltoon. iPhonessa on 12 kuukauden takuu eli tässä tapauksessa huoltokustannukset eivät valitettavasti kuulu takuun piiriin.

Oletko harkinnut puhelimen päivittämistä uudempaan iPhoneen? Verkkokaupasta löydät hyviä erikoistarjouksia juuri iPhonelle, joten tutustu ihmeessä myös niihin.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
akinokka_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Eipä ollut apua palautuksesta. Näinköhän laite olisi hajoamassa 😞
Tämän osion uusimmat keskustelut