Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Jjzo_
Vakiokalustoa
  • 0 custom-general.kudos
  • 86 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

iPhone 5s:n vastaajaongelma

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Jos iPhone 5s:n Puhelin-sovelluksessa painaa Puheposti-välilehteä, näkyviin tulee seuraavanlainen virheilmoitus: "Cannot Connect to Voicemail. Call your service provider for assistance".

Soneralla on ollut ongelmia iPhonen vastaajatoiminnon kanssa jo yli kaksi vuotta. Miten tämä em. virheilmoitus korjataan? Milloin Sonera ottaa Visual Voicemailin käyttöön?
1 vastaus
KatjaN_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 898 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Jjzo !

Palvelu ei ole käytettävissä kaikkialla, eli tällä hetkellä vain muutama operaattori tukee tätä Euroopassa esim. Swisscom ja Netcom. Eli Sonerakaan ei tue tällä hetkellä Puhepostia (Visual Voicemail –toiminnetta, VVM), mutta tutkimme edelleen mahdollisuutta siihen.

”Virhe-ilmoituksen” sisällön voi muuttaa vain Apple.

"Visual Voicemail - Puhepostin käyttöönotto
http://manuals.info.apple.com/MANUALS/1 ... toopas.pdf
iPhonen Visual Voicemailin avulla näet luettelon vastaajaan saapuneista viesteistä ja soittopyynnöistä ja voit valita kuunneltavat ja poistettavat viestit joutumatta kuuntelemaan ohjeita tai aiempia viestejä uudelleen. Huomaa: Visual Voicemail ei ehkä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai palvelu voi olla valinnainen. Kysy lisätietoja operaattoriltasi. Jos Visual Voicemail ei ole käytettävissä, napauta Puheposti ja noudata kuulemiasi ohjeita viestien noutamiseksi."
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut