internet ja dsl valot sammuu joka päivä

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Moi

Eli kyseessä Zyxel p-660hw-d1(f) modeemi, jonka internet ja dsl valot sammuu joka päivä melkein samaan aikaan, noin klo 20:00 - 23:00.

Tuo katkos ei montaa sekunttia kestä jonka jälkeen ne syttyy taas ja netti toimii normaalisti, joskus saattaa myös tehdä tuon aikaisemmin ja uudestaan taas illalla.

Missä vika ?.

3 kommenttia

Tuossa vika voi olla joko modeemissa tai verkon puolella. Mikäli yhteyden katkeaminen toistuu myös toisella laitteella, kannattaa tehdä vikailmoitus jotta ongelma saadaan tutkintaan. Johdoissa ei liene vikaa, jos muuten netti toimii normaalisti katkosten välillä ja katkokset ovat ajallisesti aina samoihin aikoihin. Vikailmoituksen voi jättää joko puhelimitse: (0206 90101, mpm/pvm) tai palvelupyyntönä omien sivujen kautta (vaatii kirjautumisen).
Moi

Ostin TW-EA501 modeemin ja sama pätkiminen jatkuu, paitsi että nyt pätkii melkein joka päivä myös noin klo 11:00 - 14:00 aikana ja taas uudestaan illalla 19:00 - 23:00.

Katkos ei tosiaan kauaa kestä, ehkä jonkun muutaman sekunnin ja yhteys palaa melkein saman tien ja sen jälkeen toimii taas noin tunnin tai kaksi, jonka jälkeen uusi katkos ja sitten taas toimii ihan ok.

Myös nopeudet on speedtest.net mukaan ihan ok, kyseessä 24/1 liittymä ja näyttää testin mukaan 18/0,8.

Taidanpa sitten tehdä sen vikailmoituksen.
Hei sam84,
olisiko näistä ohjeista apua? Jos tilanne pysyy ennallaan, suosittelen sinua tosiaan tekemään tuon vikailmoituksen, joko soittamalla tai jättämällä palvelupyynnön.

Vastaa