iphone vastaaja

  • 11 December 2014
  • 13 kommenttia
  • 15 katselukertaa

kysyisin vielä että jääkö viestin lähettäneen puhelinnumero johonkin muistiin vai onko se vaan vastaajan numero joka näkyy viestissä? esim jos viestissä lukee vaikka "soita" niin mistä löytää sen numeron mistä on pantu viesti vastaajan numeroon jos ei itsellä ole muistissa numeroa?

13 kommenttia

Hei amt: Kuunnellessasi vastaajaasi jätettyä viestiä, saat painamalla 6 tietää numeron, josta viesti on jätetty.
hei. sen verran oon pihalla tämän vastaajan suhteen niin kysyisin vielä että jos numeroon soitetaan ja se siirtyy vastaajaan niin näkyykö silloin viesteissä tekstinä soita! ? vai näkyykö viesteissä aioastaan vastaajan numero?
Jos vastaajaan jätetään viesti, vastaajan lähettämässä tekstarissa lukee "1 viesti. Soita + vastaajan numero" Tekstari siis kehottaa soittamaan vastaajan numeroon, jotta saa kuunneltua jätetyn viestin.
amt: Vastaajan tarkemmat ohjeet löydät ohjeista ja vinkeistä.
hei.jos apple 4:ssa on soneran nettiliittymä niin hakeeko se automaattisesti muita lagattomia liittymiä vaikka esim kerrotalossa ja näkyykö ne sähköpostissa eri nimisinä ja haluaa salasanan että niihin pääsee?
Hei amt,

kiitos viestistäsi.

Mikäli olet laitteesi asetuksissa ottanut Wi-Fin käyttöön, voi laite etsiä esim. kerrostalossa saatavilla olevia langattomia verkkoja/liittymiä. Pääsääntöisesti nämä langattomat liittymät ovat salattuja liittymän käyttäjän toimesta, joten käyttämiseen tarvitaan erilliset tunnukset, joita ilman langattomia liittymiä ei ole mahdollista käyttää.

Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi.


Ystävällisin terveisin

Tapani V
kiitos vastauksesta, kerro vielä että mistä apple 4:n saa äänettömälle helposti....
amt: iPhonen vasemmalla sivulla, volume-näppäimien yläpuolella on pieni metallinen painike jonka voi napsauttaa ylös tai alas. Ala-asennossa puhelin on äänettömällä ja yläasennossa äänet päällä. Kun napsautat tätä painiketta, ilmestyy näyttöön myös kuva siitä onko äänet päällä tai ei.
kiitos!!!!!!
hei. voiko iphone 4:ssa olla useampia sähköpostiosoitteita kuin yksi? ja mistä johtuu kun selaa näyttöä vaikka viesteistä tai viimeisimmistä puheluista niin näyttöön ponnahtaa iltalehden sivu jää jotenki paikalleen?
Hei amt !

Voit määritellä puhelimeen useamman sähköpostitilin. Tässä löydät ohjeet: http://www.apple.com/fi/support/iphone/ ... d=some5818 -> Käyttöönotto

Voit kokeilla auttaisiko puhelimen resetointi asiaan. Eli paina yhtäaikaa pohjassa virtanappia ja kotinappia kunnes puhelin sammuu ja painamista jatketaan kunnes Omena-kuvake tulee näkyville näyttöön. Siitten päästät sormet irti ja laite käynnistyy uudelleen.
Jos sama ongelma kuitenkin jatkuu, voisi puhelimen käyttää huollossa. Huoltoon toimittaminen onnistuu Sonera Kaupan kautta.

http://www.sonera.fi/kauppiashaku?someid=some5818
hei. kysyisin vielä että kun mailiin on tullut vaikka 3 viestiä niin mistä tietää mihinkä sähköpostiosoitteeseen ne on mennyt jos on useampi osoite?
Kukin sähköpostilaatikko näkyy puhelimessasi määrittelemälläsi nimellä eli voit tarkistaa jokaisen sähköpostiosoitteen saapuneet viestit erikseen. Jos taas luet viestit valitsemalla "Kaikki saapuneet", selviää sähköpostiosoite kohdasta "Vastaanottaja".

Vastaa