juuri kytketty netti ei toimi , modeemi ZyXEL

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 29 katselukertaa

Modeemin malli on nro P-870HN-51b. Toiminut ennen langattomana yhteytenä kaapelitaloudessa, uudessa kodissa puhelinyhteys. Kytkettiin tänään, kaikki temput tehty > virta sammutetty yms > ei yhteyttä verkkoon -ilmoitus. Tietokoneelta yhteys modeemiin toimii, mutta ei siitä eteenpäin.
Olisi kiva jo vihdoin viimein kolmen viikon odottelun jälkeen saada netti toimimaan. Ja hauskaa, kun voi kysyä netissä, miksi netti ei toimi 😕. Onneksi on tikku, mitä lainata.

3 kommenttia

Hei tarsiuva

Oletko palauttanut tehdas-asetukset modeemiisi nyt muuton jälkeen? Tekniikka on vaihtunut uudessa osoitteessasi ADSL-tekniikkaan joten voi olla että joudut hankkimaan sitä varten toisen modeemin.

Nykyinen laitteesi on VDSL2-tekniikassa käytetty modeemi mutta tietyt versiot toimivat myös ADSL-linjassa. Vilkkuuko laitteesi DSL-valo vihreänä vai oranssina? Mikäli valo ei vilku ollenkaan, oletko kokeillut yhteyttä kaikista asunnon puhelinrasioista?
DSL-valo vilkkuu vihreänä, internet-valo vilkkuu punaisena. Resetointi on tehty ko napista laitteessa, mutta ei auta. Puhelinrasia on ainakin kytketty oikein, avasin ja tarkistin sen. Sitä en tiedä, onko se talojakamossa oikein kytketty tai ollenkaan. Tietokone löytää modeemin, mutta sanoo tosiaan "ei internet-yhteyttä"
Hei tarsiuva

Mikäli DSL-valosi vilkkuu, ei modeemi nyt löydä yhteyttä ollenkaan. Suosittelen että soitat asiasta suoraan vikapalveluun niin saadaan tarvittaessa asentaja tarkistamaan kytkennät myös meidän puolelta juuri tuonne talojakamoon.

Vastaa