kelpaamaton apn (fujitsu u772)

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

aircardwatcher ei yhdistä ja sanoo kelpaamaton apn. Mitä pitäisi tehdä?

T. Hannele

6 kommenttia

Hei hsj76: Vaikuttaa siltä, että yhteysohjelmassa on virheellinen yhteyspisteen nimi. Yhteyspisteen (APN) tulee olla internet tai prointernet. Tarkistahan asetukset ja kerro saitko toimimaan.
Sama ongelma täällä. Ei auta, vaikka muuttaa APN:n, joko internet tai prointernet - kumpikaan ei toimi.
Ei tosiaan auttanut täälläkään. Voisiko liittyä jotenkin 3g/4g-asioihin? Koneessa siis sisäinen 4g mutta asuinalueellani vain 3g toimii. Epäilen kyllä että tästä johtuisi mutta kysynpä kuitenkin.
hsj76 ja TJE123: Kysyykö yhteysohjelma jotain muuta vai pelkkää apn nimeäkö se herjaa? Internet -nimellä se kyllä pitäisi toimia.

Voisitteko laittaa vaikka liittymänumeron tuohon käyttäjätunnuksen profiiliin ilman ensimmäistä nollaa (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero) niin voidaan paremmin liittymäkohtaisesti katsoa onko niissä jotan tähän asiaan vaikuttavaa.
Yhteys löytyi sittenkin tuolla prointernet-sanalla kun nyt uudelleen kokeilin. Olin varmaan jonkun typon sinne kirjoittanut tms. Ja tänään pääsin vielä alueelle missä 4g toimii niin kyllä kelpaa surffailla. 🙂 Tuota prointernet-sanaa ei tuntunut löytyvän ollenkaan listoilta mistä sitä alunperin etsin mutta hyvä kun täältä sai avun. Kiitokset tästä.
Nyt minullakin alkoi toimia - ilman että tein yhtään mitään (olin matkoilla rapakon takana viikon verran ja vasta nyt ehdin kokeilemaan).

Toinen ongelma ilmeni: kun kone käynnistyy standby-moodista (kansi kiinni), ei aircard watcher löydä laitetta - viesti "Ei tunnistettuja laitteita". Pitääkö erikseen napsauttaa jostain jokin päälle? Uudelleenkäynnistyksen jälkeen homma kyllä toimii.

Vastaa