kotitv palvelun kuukausimaksu


Elikkä mulla olisi määräaikaista sopimusta jäljellä 19.5 asti, sitten tulee 2v täyteen ja siihen asti piti olla 0€ kuukausimaksu, kuitenkin tuossa maksoin laskun ja myöhemmin ihmettelin että oli normaalia isompi lasku, katsoin tuossa että oli kuitenkin veloitettu jo tuo kuukausimaksu 10.11€. Mistä tämmöinen johtuu, vai eikö se kk-maksu pitänytkään olla tuota kokoaikaa 0€?

10 kommenttia

Hei zeik86,

kiitos että otit yhteyttä. Olet aivan oikeassa, laskutuksessa on nyt tapahtunut virhe ja on hyvä että huomasit asian jo tässä vaiheessa. Järjestelmävirheen vuoksi on 22.2.2012 tippunut pois kampanja Koti Tv:n osalta, samalla kun on tilattu Sonera URHOtv Total + Viasat Kulta -kanavapaketti.

Hyvitän tulevaan laskuusi nyt jo maksamasi 3,23 euroa (laskulla 67375539 )+ 10,11 euroa (laskulla 67758378). Määräaikainen sopimus on voimassa 19.5.2013. Pahoittelen tästä sinulle aiheutunutta harmia ja toivottavasti olet muuten ollut tyytyväinen Sonera Viihteeseen.

Otathan yhteyttä meihin päin kun sopimus alkaa olemaan loppusuoralla ja katsotaan sinulle uudet tarjoukset. Voit ottaa yhteyttä tätä kautta, mutta mikäli olet Facebookissa palvelemme mielellämme myös sinua siellä 🙂
hyvä homma, kiitoksia. Pitää odotella kuinka tuo smliiga näkyy ensikaudella soneralla vai onko kaikilla operaattoreilla nelonen pro total tjs. näkyvissä mikäli semmoinen tulee, ja sen jälkeen sitten kattoa jatkosopimuksia.
Moi, hyvitys tuli kiitoksia siitä, mutta vieläkin laskussa oli vikaa minkä maksoin, eli vieläkin kuukausimaksussa on tuo 10e ja vähän päälle, vanhaa sopimustakin pitäisi olla vielä tämä kuukausi ja uusi tehtiin viimekuussa ja sanottiin että 0e on kuukausimaksu niinkun ennenkin kun jatkaa sopimusta?
Hei zeik86!

Uusimmalla laskullasi on Viihteestä veloitus 10,11€, mutta siellä on myös hyvitys 23,45€, huomasitko sen? Onko laskun loppusumma silti muuta kuin mitä olitte aiemmin sopineet?
Jaa se laitettiin sillälailla, miksei laitettu vain 0e kk maksu ja tuo reilu 10e palautuksia? Mutta ens laskuun ei pitäisi ainaskaan tuota kuukausimaksua tulla?
Hei zeik86,
Sopimus näyttäisi päivitetyn 20.3. eli seuraavalla laskulla olisi 20 päivää maaliskuulta vanhan hinnoittelun aikaa. Sillä laskulla tulee siis olemaan vielä erillinen hyvitys kk-maksusta. Sen jälkeen laskut alkavat rullata normaalisti.
Mites onnistuuko kanavapaketin vaihto kun mulla on tuo viasat kulta ja urho niin suoraa tuohon mtv3 totaliin? alkuvuodesta sen päivitin tuohon kultaan ja siinä tuli se vuoden sopimus, muistaakseni myyjä puhelimessa sanoi sillon että sitä voisi vaihtaa mutta onnistuuko se halvempaan kanavapakettiin?
Hei zeik86!

Halvempaan pakettiin vaihtaminen ei valitettavasti onnistu. Samanhintaiseen tai kalliimpaan voisit vaihtoa tiedustella. Hauskaa vappua!
Onnistuukos se niin että vaihtaa vaikka siihen mtv totaliin ja discoveryyn? siinä tulee aikalailla samahinta, niin ja ettei siinä tuu sitä samaa vuoden sopimusta vaan se jatkuu vain edellisestä tilauksesta?
Moi zeik86,
Ymmärsinkö oikein, että ajatuksena oli vaihtaa yksi määräaikainen kanavapaketti kahteen toistaiseksi voimassaolevaan? Ikävä kyllä tuo yhden paketin vaihto kahteen ei taida määräajan aikana onnistua, vaan tilalle tulisi ottaa yksi joko samanhintainen tai kalliimpi paketti. Samoin jos jo olemassa olevalla paketillä on määräaikaisuus, ei sitä voi vaihtaa toistaiseksi voimassaolevaan vaan uudestakin paketista tulisi tehdä se kestotilaus.

Vastaa