kunka nopeasti liitymä avataan


Vähän vajaa pari viikkoa sitten tein sopimuksen puhelimella Sonera laajakaistasta. Milloin saan modeemin ja liittymän?
Tällä hetkellä on käytössä DNA kiinteä laajakaista josta 24kk sopimus meni umpeen ja käyttö on nyt huomattavasti kalliimpaa normaalihinnalla.


lisätty 19:11
Sopimus hetkellä myyjä puhui n. 2 viikosta, mutta kun luin tuon PekKar:in saaman vastauksen vaikuttaa siltä, että juhannuksen kieppeillä...eihän tässä nyt näin pitänyt...

Sopimusvahvistustakaan ei ole kuulunut.

13 kommenttia

Hei dorf!

Jos et ole tilausvahvistustakaan saanut, niin sinulla ei ole sitten tilausnumeroakaan varmaan tiedossa. Suosittelen tarkistamaan, että tilauksesi on varmasti otettu käsittelyyn. Pystyisitkö soittamaan Asiakaspalveluumme 0200 17000 (ma–pe 8–20, la 9–16.30) tai vaihtoehtoisesti laittamaan Facebookin kautta meille yksityisviestillä vähän lisätietoja?
Soitin 3.4 ensin DNA:lle ihan varmistaakseni, että ne on saanut ilmoituksen siirrosta,Soneran myyja kun sanoi että ilmoitus lähtee heti ensimmisenä arkipäivänä. DNA:lla eivät tienneet asiasta mitään .

Sitten soitin Soneran asiakaspalveluun (ensin kuuntelin 30 minuuttia hirvittävää kitaramusiikkia),kyllä se käsittääkseni on otettu kasittelyyn, tilausnumeroa en silloin tiennyt kysyä.
Pyysin lähettämään textiviestin kun kytketään, saahan nähdä.
Hei dorf,
Jos viitsit, niin laitatko meille Facebookkiin privaviestillä tarkempia tietojasi, liittymän asennusosoitetta jne. Kerro että keskustelupalstalta pyydettiin tutkimaan missä vaiheessa tilaus on. Alkoi nimittäin nyt kiinnostamaan missä ollaan menossa, jos sinulle ei ole tullut mitään materiaalia tästä.
Kiitos vastauksesta, ei ole aikaa opetella naamakirjan käyttöä ja en luota sen yksityisyyteen. Onko muita vaihtoehtoja? textiviesti, sähköposti?

twitter?? en ole käyttänyt...
dorf, kokeillaanpa niin että lisäät profiiliisi asiakasnumeron paikalle sen yhteyspuhelinnumeron jonka olet tilausvaiheessa antanut. Josko sillä päästäisiin eteenpäin.
nerokasta :)
Vaatii 0 vielä eteen
Moi dorf,
Löysin tietosi tällä! Tilauskin löytyi mutta en löytänyt vanhan operaattorin kuittausta siitä, mille päivälle vaihto voidaan tehdä. Laitoin kyselyn eteenpäin tästä, palaan asiaan heti kun saan itselleni lisää infoa!
Moi jälleen dorf,
Vaihtotilaus on käsittelyssä, sain tästä vahvistuksen. Tiedoistasi näkyy että sinulle on lähetetty siitä myös tekstiviesti ilmoitus, onhan se tullut perille?
Kiitokset sinulle, txt viesti tuli tänään: arvioitu vaihto on viikolla 18 eli kolmen viikon päästä...ehkä.
Ei ihan pitänyt myynnin 2 viikkoa paikkaansa.
Toisin sanoen tilauksesta menee viisi viikkoa ennenkuin homma toimii...
Meneekö teiltä nyt sitten DNA:lle ilmoitus vai miten tästä jatketaan?
Saako tästä nyt mitään kompensaatiota kun tuo juttu venyi noinkin pitkäksi ja joudun käyttämään DNA:n kalliimpaa yhteyttä.
Moi dorf,
Tieto lähti Dna:lle, se puoli on kunnossa 🙂
Kun kaista on kytketty, ilmoitteletko siitä vaikka tähän samaan viestiketjuun. Huolehdimme tätä kautta että toimitusviive tullaan huomioimaan laskutuksessa.
Jep, ilmoittelen sitten tarkemmin.

kiitos Mia 🙂
Mia kirjoitti:
Moi dorf,
Tieto lähti Dna:lle, se puoli on kunnossa 🙂
Kun kaista on kytketty, ilmoitteletko siitä vaikka tähän samaan viestiketjuun. Huolehdimme tätä kautta että toimitusviive tullaan huomioimaan laskutuksessa.


Joo liittymä on avattu 02.05, kun liittymä on avattu piti tulla viesti ( ei ole tullu vieläkään) , joten kytkin modeemin klo 20:00 jälkeen PC:n ja liitymä oli avattu. Toimitusviiveen voi sitten huomioda eikä haittaa jos
kytkennän hitaudesta voisi saada jotain kompensaatiota myös 🙂
Moro dorf jälleen 🙂
Hienoa että liittymä on toimitettu ja toimii! Tein tuleville laskuille hyvitystä viivästyksestä, toivon mukaan jatkossa ei enää tule mutkia matkaan 🙂 Oikein mukavaa kesän odotusta sinulle!

Vastaa