kysymys ohjelmakirjastoista

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Eli oisin vaan kysynyt että mitkä ohjelmakirjastot kuuluu mihinkin kanavapakettiin? Yritin ettiä tuolta viihde/kanavapaketit mutta en ainakaan löytänyt juuri mitään tietoa. Esim kun itsellä on viasat kulta paketti niin tuntuu hölmöltä kun ei ole kun viasat film ja hockey kirjastot käytössä vaikka nämä lasten kanavat pakettiin kuuluvat mutta niitä ei voi käyttää.

Otetaan nyt esimerkiksi mtv3 total paketti: saat cmore playn mutta et saa max sportien ohjelma kirjastoja. Mihin pakettiin ne sitten taas kuuluu?

4 kommenttia

Hei ZerDzo!

Ohjelmakirjasto-ominaisuus löytyy vain tietyistä kanavapaketeista. Sonera Viihteen kanavakarttaan on merkitty vihreällä neliöllä kanavat, joihin kuuluu ohjelmakirjasto. Viasat Kultaan ei tosiaan sisälly Lastenpaketin ohjelmakirjastoja, vaikka niissä onkin samoja kanavia. Max Sport -kanavilla ei valitettavasti ole ohjelmakirjastoja.
No mitäs nuo ohjelmakirjastossa olevat max sport 1 hd ja max sport 2 hd tarkoittaa jossei ohjelmakirjastoja!?
Hei ZerDzo,

MAX Sport 1 HD ja MAX Sport 2 HD kanavilla on Catch UP -toiminto. Tästä syystä kanavat löytyvät myös ohjelmakirjastojen alta.

Tämä oli tuolla Heikin linkittämällä kanavakartalla selitetty seuraavasti: "CATCH UP -toiminto tallentaa automaattisesti kyseisen kanavan ohjelmia 7 päivän ajaksi".
Ok, no kiitos kuitenkin hyvästä infosta!

Vastaa