liikkuva netti taivalkosken inkeellä?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Eli ongelma on sellainen ,että monta vuotta ko.soneran netti pelasi hienosti ,mutta viimeisen vuoden ajan on esiintynyt yhdeyten katkeilua ja hidasta tiedon siirto nopeutta.Mutta tänään kun oli sähköt poikki eli ilmeisesti käyttäjiä ei ollut paljoa niin yhteys pelasi hienosti ,eli siis loppuuko "kaista" yksinkertaisesti kun on enempi käyttäjiä ja onko Sonera tekemässä parannuksia kyseiseen ongelmaan??? Kilpailevan operaattorin kortilla olen kokeillut myös eikä yhteydessä ole silloin valittamista...

1 kommentti

Hei jokunen100!

Kiitos palautteestasi.

Pahoittelen kuvaamiasi ongelmia. Olet aivan oikeassa siinä, että ns. ruuhka-aikoina matkapuhelinverkko kuormittuu, jolloin nettiyhteydet saattavat hidastella ja katkeillakin. Tällä hetkellä ei ole tiedossa suunnitelmia alueesi 3G-verkon parantamiseksi.

Yksi ongelman aiheuttaja voi olla myös SIM-kortti, jonka vaihtamalla nettiyhteys voi parantua. Mikäli mahdollista, voit ottaa yhteyttä vikapalvelumme numeroon 0206 90101 (pvm/mpm), joka palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.30. Asiantuntijamme voivat tutkia tilanteen.


t: Tapani V

Vastaa