microsim

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Ostinpa tuossa uuden puhelimen ja harmikseni huomasin että nykyinen sim-korttini ei siihen käykään koska uuteen menee microsim eikä tavallinen.

Viitsittekö ystävällisesti siis lähettää minulle tuollaisen microsim-kortin? Koko puhelinnumeroani en tässä ala kertomaan mutta tuolta profiilista löytyy asiakasnumero ja sillä liittymäni jonka loppunumerot ovat 807.

SoneraKaupassa en pääse käymään koska täällä ei sellaista ole.
Asiakaspalveluun en lähde soittelemaan, kerrankin jonotin valehtelematta kaksi tuntia ja sitten puhelu katkesi. Soitin uudelleen ja jonotin puoli tuntia, sitten luovutin. Kiitos vaan siitä ilosta.


Kysytään nyt sitten vielä tässä samassa hötäkässä että onko mitenkään mahdollista nostaa liittymän netti-pakettia, ilman että puhe- ja tekstiviesti-määrät lisääntyy? Ei ole tarvetta enemmille minuuteille ja txt-määrille kun on käytössä kamu-numerot.

1 kommentti

Hei Luciferiana!

Uusi mikro-sim on nyt laitettu matkaan, joten pitäisi olla perillä loppuviikosta viimeistään.

Mitä tulee noihin paketteihin niin pelkän netin osuutta ei ole mahdollista muuttaa vaan silloin muuttuu koko paketti samalla. Tämänhetkisen pakettivalikoimamme löydät täältä. Surffilauta -liittymä sisältää vähän puhetta ja viestejä sekä 50Gt netin rajattomalla nopeudella. Olisiko se parempi vaihtoehto?

Vastaa