mistä viikottainen tallennus päälle

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei! Sain eilen kotitvn viimein toimimaan. Kävin juuri tallentamassa omilla sivuillani ohjelmia. Hieno ominaisuus muuten. Mutta en löydä valikkoa mistä saisin viikottaisen tallennuksen päälle. Siis niin, että ohjelma tallentuu automaattisesti joka viikko. Kuten siis vanhassakin boxissa. Saisinko tätä kautta neuvoja. On varmaan ihan yksinkertainen juttu, mutta en vain löydä.

Kiitokset avusta!

6 kommenttia

Nopeesti vois vinkata, että etsi ennen kuin kirjoitat mitään.

Itse vastaukseen; ei ole, eikä tule varmaan ennen kuin vuonna 2016.. sen verran onnetonta on ollut soneran palvelukehitys (oikeastaan melkein mitään kehitystä ei ole tapahtunut).
Ei voi olla totta! Eli joutuisin pitämään listaa paperilapulla, mitä ohjelmia haluan viikottaiseen tallennukseen ja käydä joka maanantaiaamu tallentamassa ne uudestaan ja uudestaan? Tässähän mennään kehityksessä takaperin?
Minulle kaupattiin tv-paketti sillä ajatuksella, etten tarvitse enää tallentavaa.
Nyt muuten ymmärrän, miksi asennusohjeessa puhuttiin tallentavan kytkemisestä. ..mietin että kuka idiootti enää tallentavaa käyttää kun on näin hieno järjestelmä jo. Idiootti taitaakin olla täällä päässä!

Kiitti muuten nopeesta vinkkauksesta. 😉 Minä kun kuvittelin että kysymykseni on niin tyhmä, ettei kukaan toinen sitä ole kysynyt...

Noh, soittelis taas Soneralle ja jonottelis 20 minuuttia! Asennusvaiheessa jouduin olemaan yhteydessä Soneraan kolme kertaa, kun olivat unohtaneet laittaa käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sitten unohtui lähettää käyttäjätunnus, ja sitten annettiin väärä käyttäjätunnus. Että silleen... Miksi tämä menee aina näin?
Niniro kirjoitti:

Noh, soittelis taas Soneralle ja jonottelis 20 minuuttia! Asennusvaiheessa jouduin olemaan yhteydessä Soneraan kolme kertaa, kun olivat unohtaneet laittaa käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sitten unohtui lähettää käyttäjätunnus, ja sitten annettiin väärä käyttäjätunnus. Että silleen... Miksi tämä menee aina näin?


No jotain voi päätellä siitä että jonottelu ja asiakaspalvelupuhelut on maksullisia.

Toistaiseksi viikottaista tallennus mahdollisuutta ei vielä Sonera Koti-tv:ssä ole. Kiitos palautteesta, tämäkin viety taas eteenpäin.

Niniro kirjoitti:
Ei voi olla totta! Eli joutuisin pitämään listaa paperilapulla, mitä ohjelmia haluan viikottaiseen tallennukseen ja käydä joka maanantaiaamu tallentamassa ne uudestaan ja uudestaan?

Ite katon kaikki ohjelmat Telkku.comista (siellä voi merkata väreillä suosikkiohjelmat, nähdä kaikkien kanavien ohjelmat "yhdellä sivulla" ilman mitään idioottimaista "slideri"-kikkaretta.. ja siihen voi luottaa enemmän kuin soneran tuubaan (esim. soneran nettitallennussivulla haku tuottaa vain max. 25 hakutulosta.. vika on ilmoitettu ja löytyy täältä foorumiltakin.. mitään vain ei tapahdu, kuten ei oikeastaan minkään muunkaan asian kanssa kun sonera on kyseessä)). Joka perjantai katson viikon eteenpäin ohjelmat sieltä ja sitten käyn soneran nettitallennuksessa napsauttamassa talteen. Plus katon joka päivä 21:00 eteenpäin alkavat ohjelmat erikseen (lähinnä leffat)... kun ei oikein uskalla aböyt viikkoa ennen laittaa iltaohjelmia tallennukseen jos tulee ohjelmamuutoksia.










 
[quote="Niniro":foe1ybd2]Ei voi olla totta! Eli joutuisin pitämään listaa paperilapulla, mitä ohjelmia haluan viikottaiseen tallennukseen ja käydä joka maanantaiaamu tallentamassa ne uudestaan ja uudestaan?



Ite katon kaikki ohjelmat Telkku.comista (siellä voi merkata väreillä suosikkiohjelmat, nähdä kaikkien kanavien ohjelmat "yhdellä sivulla" ilman mitään idioottimaista "slideri"-kikkaretta.. ja siihen voi luottaa enemmän kuin soneran tuubaan (esim. soneran nettitallennussivulla haku tuottaa vain max. 25 hakutulosta.. vika on ilmoitettu ja löytyy täältä foorumiltakin.. mitään vain ei tapahdu, kuten ei oikeastaan minkään muunkaan asian kanssa kun sonera on kyseessä)). Joka perjantai katson viikon eteenpäin ohjelmat sieltä ja sitten käyn soneran nettitallennuksessa napsauttamassa talteen. Plus katon joka päivä 21:00 eteenpäin alkavat ohjelmat erikseen (lähinnä leffat)... kun ei oikein uskalla aböyt viikkoa ennen laittaa iltaohjelmia tallennukseen jos tulee ohjelmamuutoksia.[/quote:foe1ybd2]

Luojan kiitos, että pojalla on Elisa....Voin tallentaa kaiken siellä ja katsoa niitä XBMC:llä.
Muuten menisi hermot...Niinkuin teillä kaikilla taitaa jo olla mennytkin tään Soneran paskan järjestelmän takia.

myllyjo

Vastaa