mokkulayhteydet pätkii taas turussa

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

Terve

mulla on kaksi mokkulaa...toinen on3g ja toinen 4g..molemmissa TAAAS ongelmia turun kärsämäessä..yhteydet pätkii molemmissa vähän väliä...tätä on tällä kertaa jo jatkunut useita päiviä, ihan heti en tänne kirjoittele.. helvetti. kohta alan saamaan tarpeeksi tästä touhusta. näissä on vähänväliä jotain vikaa, ja jostain syystä aina juuri täällä turussa ja tässä kaupunginosassa..luulisi että tänäpäivänä saadaan vialliset verkot kuntoon nopeasti.

5 kommenttia

Heippa pastori33

Mitään tukiasemavikaa ei alueelta löytynyt.
Yleistä vikaa on ihan ympäri Suomen, tämä on parhaillaan selvityksessä ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman nopeasti.
Tuo pätkiminen liittyy luultavasti tähän ympäri Suomen olevaan vikatilanteeseen.
Niin ne pätkii täälä nurmijärvelläkin.
Aiemmin keväällä harvakseltaan. Mut nyt lähiaikoina, eikun pahenee. (hermot kohta menee 😞 !
Hei jtluhta!

Jep, ymmärrän kyllä täysin jos hermot on koetuksella. Ilmeisesti laajemmasta viasta on kyse koska tilanne on edelleen sama. Kovasti vikapuolen porukka tämän asian kanssa touhuaa joten toivotaan että saavat pikaisesti kuntoon.
Niin on pätkinyt Kiteelläkin jo pitkään. Taitaa ainoa ratkaisu olla toisen operaattorin sim-kortin haku. Mitään ei saa tehtyä kun kokoajan vaan yhteys katkeilee p...kele!
Miten Teillä näkyy tuon mokkula yhteyden pätkiminen? Ja miten Te määrittelette tuon pätkimisen.
Itse asun Joensuussa/Utran alueella. Täällä on ollunna jo usean kuukauden ajan netin käyttämisen kanssa ongelmia. Erityisesti mokkulayhteydellä.

Itseäni on esmes alkanut ärsyttää tällainen asia.Netin käyttö on sujuvaa ja eri sivut latautuvat hyvin. Mutta sitten yllättäen kun lataan jonkun uuden sivun, niin välilehdessä pyörii harmaa ympyrä ja lukee sana muodostetaan yhteyttä....

http://aijaa.com/HZdYpg

(Yritin upottaa kuvan tästä asiasta MUTTA jostain syystä img-tagi on minulta poissa käytöstä.) :P

Mutta asiaan....

Aikansa kun tuo harmaa ympyrä on pyörinyt niin useimmiten tulee ilmoitus, että palvelinta ei löydy, yhteyden aikakatkaisu, tai muuta vastaavaa..

Firefoxin tukisivustolta löytyy paljon tietoa tästä ongelmasta kun hakee hakusanalla spinning wheel. Esimerkiksi tältä sivulta....

https://support.mozilla.org/fi/kb/websi ... inish-load

Kokeilin sivun vinkkejä mutta ei hyödyttänyt mitään koska sama vika koskee myös Chromea ja IE:tä.

Valitin tässä jokunen aika sitten Soneralle niin laittoivat postissa toisen Huawei E3276 mokkulan.

Eipä tuo toinen mokkula mitään auttanut. Onpahan vara mokkula.

Rehellisesti sanottuna itseäniki on alkanut ärsyttämään netin käyttö pikkuhiljaa ja erityisesti silloin kun kirjaannun jonnekin sivulle sisään niin se saattaa mennä läskiksi tai sitten kun kirjaannun ulos niin sama homma. Tänä päivänä Facebookin käyttö on yhtä tuskaa.
Ja tänne Joensuun Utran alueelle kuulemma mukaan joskus ensi vuonna tulee 4G tuki. 😛

Vastaa