muutto

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Miten paljon ennen muuttoa täytyy soneralle ilmoittaa,että laajakaista on uudessa asunnossa heti käytössä

3 kommenttia

Hei sipu,
Kannattaa ottaa yhteyttä heti kun uusi osoite ja muuttopäivä on tiedoissa. Alueesta ja tekniikasta riippuu miten kauan siirtoon menee. Parhaimmillaan siirto pystytään tekemään parissa päivässä mutta pahimmassa tapauksessa siirtoon voi mennä kolmekin viikkoa. Voit laittaa muuttoilmoituksen tulemaan vaikkapa netin kautta, tai soitella numeroon 020017000. Ota yhteyttä pian niin saadaan siirto tilaukseen ajoissa!
Hei,

Olen ilmoittanut uuden osoitteeni teille muistaakseni 20.12.2012 (Helsingin keskustassa), soittanut sen jälkeen kahdesti perään kuukauden välein eikä kukaan ole vieläkään tullut asentamaan viihdepakettia uuteen osoitteeseen. Puhuin viimeksi jonkun asennuskoordinaattorin kanssa joka lupasi, että asiaan palataan saman päivän aikana. Tämä taisi olla helmikuun alussa.

Voisikohan asialle vihdoin tehdä jotain? Puhelinnumeron ja lisätiedot voin antaa maililla.
Hei Pontus!

Jotain epäselvyyttä tilanteessa varmasti on, kun toimituksessa on noin kauan kestänyt. Onko sinulla siis jo ennestään laajakaista meillä vanhassa osoitteessasi? Jos sinulla on jo kaista, niin voisit lisätä asiakasnumerosi profiilisi tietoihin, niin pääsemme tarkistamaan siirron tilanteen. Vaihtoehtoisesti voit laittaa meille Facebookin kautta yksityisviestillä lisätietoja.

Vastaa