natgeo hd pätkii

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 1 katselukerta

Kaikki muut kanavat toimii normaalisti mutta tää pätkii välillä ihan älyttömästi. Teenkö vika ilmoituksen?

Ja sen verran lisätietoa lisään tähän että pätkiminen tapahtui alaskan selviymiskoe ohjelman aikana pitkin ohjelmaa, alussa pätki pahemmin. Loppua kohden ei juuri ollenkaan. Ohjelma tuli 10.7. Klo 22-22.50 ja pätkimisen aikana katoin natgeo wild hd kanavan niin se näytti mustaa ruutua. Nyt katson seuraavaa ohjelmaa natgeo hdlta eikä pätki yhtään.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
En usko että vielä kannataa laittaa vikailmoitusta. Nettiyhteys tyyppi (adsl, ethernet, vdsl) ja nopeus?

Oliko verkossasi muuta liikennettä?

Speedtest tuloksia?

Tällä kellonajalla on yleensä paljon liikennettä verkoissa kun kerran streemataan videoita verkon yli, eli vikaa ei varmaankaan ole.
Hei ZerDzo!

Tällä hetkellä ei ainakaan mitään yleistä vikaa ole kanavilla.
Onko vikaa ollut siis aikaiseimminkin samalla kanavalla?
Välillä kanava jäätyilee vaihtelevasti. Välillä taas näkyy monta päivää pätkimättä. Jos tuo todella liiallisen verkon käytön takia jumiutuu niin silloihan käytännössä tuote ei toimi luvatulla tavalla. Itselläni ei ollut muuta verkko liikennettä kuin mitä digiboksi vie kaistaa.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Mikä yhteys tyyppi sinulla on ja nopeus? 10Mbit/s nopeuteen vaaditaan HD kanavalta käytännössä.
Vdsl 100/10 ja 67/5 yleisin speedtest tulos joskus 55/5 joka mielestäni suht hidas vaikka täyttää 50 megan vaatimuksen. Ja kaikki muut hd kanavat pyörii aina ilman häiriöö ihan mihin aikaan vaan.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Ainakin nopeus on kunnossa joten se ei ole ongelmana. On toki 55M hidas, mutta VDSL tämä nopeuden vaihtelu on välillä suuri.
Hei ZerDzo,

Jos vielä huomaat tuossa NatGeo HD kanavalla pätkintää, niin kannattaa siitä laittaa meille ilmoitusta. Vikailmoituksen voi jättää vaikka omien sivujen kautta, niin voidaan selvitellä asiaa tarkemmin.

Vastaa