nokia 500 ja ongelma

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei, vaihdoin eilen uuden luurin nokia 500 mutten vaihtanut tietenkään sim-korttia. No eikö normaalisti tule palveluasetuksista viesti tai muu semmonen? eikä ole kuulunut tähän hetkeen vielä mitään! En siis voi tällä hetkellä tehdä luurilla yhtään mitään.

6 kommenttia

Moikka joonash: palveluasetuksien täytyisi tosiaan tulla puhelimeesi heti, kun asetat SIM kortin paikoilleen. Jos näin ei käy, niin voit lähettää maksuttoman tekstiviestin ASETUKSET numeroon 15400, jolloin saat paluuviestinä palveluasetukset. Tekstiviesti on maksuton.
ongelma tässä on nyt se että ei ole kenttää näkynyt koko aikana kun sim-kortin laitoin...
tuleekos se viesti jos otan sim-kortin pois ja laitan sen uudestaan paikoilleen ja sit käynnistän puhelimen uudelleen?? vähän kusi sukassa tässä kun pitäs asioita hoidella...
joonash: antamasi asiakasnumeron perusteella liittymä on aktivoitunut 8.2.2012. Kannattaa koittaa ottaa SIM-kortti pois puhelimesta, sammuttaa puhelin, laittaa SIM-kortti takaisin ja käynnistää puhelin uusiksi.
sanoo vaan että ei verkkoa, vaikka muilla toimii verkko ihan normaalisti??
joonash: tässä tapauksessa suosittelen sinua koittamaan SIM korttia toisessa puhelimessa. Jos SIM kortti toimii esimerkiksi vanhassa puhelimessasi, on vika todennäköisesti uudessa laitteessasi.

Vastaa