nyt on verkot kudottu

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

metrikaupalla piuhaa vedetty. Thomsonin paketissa oli 2 kpl cat5e verkkopiuhoja+puhelinpiuha. mihinkähän se toinen verkkopiuha olis pitänyt vetää... noo, koska pistokkeet sijoiteltu miten on, niin ei ollut käyttöä yhdellekkään paketin piuhalle, onnex oli omat piiitkät piuhat.Jep koti tv on nyt myös viritelty, jotenkin vaan kuva pielessä ikäänkuin liian laaja. kuvasuhteena nyt pillarbox vai mikä se nyt olikaan. täydellä olis mennyt sielä pahemmin pieleen. taulutv on, millähän sen sais kohdalleen?

2 kommenttia

Hei Ryttka-2,

Hieno juttu että sait laitteet kytkettyä, vaikka pitikin turvautua omiin pitempiin kaapeleihin. Puhelinpistokkeiden sijainnit asunnossa aiheuttavat yleensä hieman harmia laitteita kytkettäessä.

Thomsonin mukana tulee 2 ethernet kaapelia, joista toisella kytketään KotiTV digiboxi Thomsoniin ja toista käytetään taas ethernet yhteyksissä. Thomson kytketään sillä WAN portista huoneiston nousulinjaan kiinni. ADSL ja VDSL yhteyksissä tätä ylimääräistä kaapelia ei siis tarvita, vaan käytetään puhelinkaapelia DSL portissa. Toki kaapelia voi käyttää kun kytkee muita laitteita Thomsoniin kiinni.

Oletko tarkistanut television kuva-asetuksista, mikä kuvasuhde siinä on käytössä? Yleensä television automaattinen valinta on hyvä vaihtoehto tai fullscreen asetus.
Kiitti, tv:n asetus oli joku...mikä lie, nyt laajakuva, niin tekstit ainakin nyt paikoillaan 🙂

Vastaa