ongelmia huawei e3276 mokkulassa

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Minulla on tullut ongelmia tämän E3276 kanssa heti sen jälkeen kun muutin Raahesta
Tampereelle (Ahotie 2).

Ensinnäkin se toimii vain tietyssä usbiportissa joka sijaitsee tietokoneen takapaneelissa.
En tiedä hajosiko koneeni jotenkin muuton aikana, mutta nykyään kun pistän mokkulan esim etupaneeliin se aluksi antaa pistää pin koodin mutta sen jälkeen se ei havaitse laitetta/nettiä.

Toiseksi jos pistän mokkulan siihen porttiin missä se toimii, niin se toimii aika hitaasti. latausnopeus jotain max. 2mbps mutta yleensä se on vain joku 50kbps, Raahessa ollessani siinä oli suurimman osan ajasta se 10-21mbps, Onko mitään tietoja mikä olisi ongelmana ettei vaan ole että minun koneessa olisi vika? vai johtuisiko se siitä että muutin tampereelle tai jotain?

1 kommentti

Hei KamiDisturbed!

Jos käyt lisäämässä asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), niin voimme tällöin tarkistaa verkon tilanteen omalla asuinalueellasi. Asiakasnumero ei näy muille keskustelupalstan käyttäjille. Asiakasnumerosi löytyy esimerkiksi viimeksi tulleesta laskusta.

Tuo vika että nettitikku ei toimi kaikissa USB-porteissa viitaisi kyllä ongelmaan tietokoneessa. Olisiko sinun mahdollista testata tikkua jollakin muulla koneella onko vika tällöin sama?

Mikäli tikku tekee samaa myös toisella koneella suosittelisin toimittamaan tikun huoltoon.

Kaikilla myymillämme nettitikuilla on kahden vuoden takuu ostohetkestä lukien. Mikäli laitteessa takuuaikana tulee ongelmia suosittelemme aina asiakasta olemaan yhteydessä lähimpään Sonera kaupaan josta laite voidaan toimittaa huoltoon.

Oman lähimmän Sonera Kaupan/jälleenmyyjän voit tarkistaa oheisesta linkistä:

http://www.sonera.fi/kauppiashaku?someid=some8846


Mikäli laitteen toimittaminen huoltoon Sonera kaupan kautta ei ole mahdollista, voit lähettää puhelimen suoraan SCF-huoltoon. Voit lukea tarkemmat ohjeet SCF-huollon sivuilta:

http://www.scfhuolto.fi/ukk.html?someid=some8846

Vastaa