rakeinen kuva viasat sport xtra

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 0 katselukertaa

joo piti viikonloppuna kattella la liigaa,mut eihän siitä mitään tullu kun kuva on niin rakeinen.sunnuntaina sama toistu kun piti kattoo serie a .
et pistäkäähän kanavan kuvakuntoon 25.10 mennessä et näkee el classikon,vai pitääkö kattella rakeista kuvaa.asun valkeakoskella kaapeli alueella.
onko muilla samaa onkelmaa!!!

9 kommenttia

Moi holetcek!

Kannattaa olla vian jatkuessa yhteydessä suoraan vikapalveluun tuosta ongelmasta. Mitään yleisempää vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa. Esiintyykö ongelma ainoastaan La Ligassa vai myös muissa lähetyksissä?
Jaakko- kirjoitti:
Moi holetcek!

Kannattaa olla vian jatkuessa yhteydessä suoraan vikapalveluun tuosta ongelmasta. Mitään yleisempää vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa. Esiintyykö ongelma ainoastaan La Ligassa vai myös muissa lähetyksissä?


Kyllä pitäisi olla tiedossa. Voi mennä katsomaan Viasat Finlandin facebook sivuilta jos ei sana ole sinne Soneralle asti kulkenut.
no joo kuva rakeinen ainoastaan tolla viasat sport xtra kanavalla muut näkyy normaalisti.
voiko tätä kautta tehä sen vika ilmotuksen ? ?
Hei holetcek!

Vikailmoituksen voit jättää soittamalla vikapalveluun tai jättämällä palvelupyynnön omien sivujen kautta.
kiva kattella la liigan huippu matsia kun kuva on täyttä sontaa edelleen. vaikka mitään vikaa ei ole tiedossa. HIANOOOOOOOOOOOOOO
joo tämä vielä maksaa. Pitää siirtyä netin ilmaistarjonnan pariin.
Hei holetcek ja saarikangas,

Mikäli kanavilla on edelleen ongelmaa, niin olettehan vikapalveluumme yhteydessä.
lähetyksistä riippuen joko näkyy tai ei, viime yön NFL-matsi jäi näkymättä kanavalta 167 jolla on jatkuvasti ongelmia enemmän kuin muilla 161-168 kanavilla. tv:lle 167 kanava antaa signaalin tehoksi ja laaduksi 100%, kuva on silti katselukelvoton eli olisiko aihetta hieman vilkaista sitä signaalin sisältöäkin siellä soneran päässä ?

samasta viasta on raportoitu nyt kuukauden verran, ja mitään muuta ohjetta ei tule, paitsi että "oletko tehnyt vikailmoituksen?"

osa otteluista jää näkymättä, koska joku ei ole siirtänyt lähetysten aloituksia talviaikaan sekä ohjelmatiedot ovat ajoittain aivan miten sattuu esim epg ja nelonenpro.fi sivuston pro1 ja 2 kanavat

kuinka ajattelitte hyvittää näitä toimimattomia, mutta maksettuja, "palveluitanne" ?
Moikka Snafu68!

Aina jos on jotain vikaa kuvassa tai on ohjelmatiedot väärin niin kannattaa ilmoittaa vikapalveluun. Helpoin tapa tehdä vikailmoitus on sonera.fi omien sivujen kautta jos ei halua suoraan soittaa vikapalveluun 020690101.

Vastaa