soneran puhelinmyyjät häiriköi

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Mulle on viikon sisällä soitettu soneralta 3 kertaa ja kaks viimeistä kertaa oli peräkkäisinä päivinä ja aina yritetään tyrkyttää jotain viasat pakettia... Eiks se kerralla mee jakeluun ettei se kiinnosta? Pitää kohta vaihtaa elisaan jos se häiriköinti jatkuu. On muutaki tekemistä ku väitellä puhelinmyyjien kanssa tarviinks mä viasat kanavia vai en! Ja toinen juttu on että miks tallennetut ohjelmat ja vuokratut elokuvat jää jumiin jos laittaa pauselle? Sen jälkeen pitää aina kelata se alusta samaan kohtaan. Ei tuu ainaka syötyä liikaa kun ei viitti lähteä jääkaapille talon länsisiipeen pausen aikana. Kiitos.

1 kommentti

Hei erahirvi !

Lisääthän tänne asiakasnumerosi omiin asetuksiisi, niin voimme sitten sen avulla tarkistaa liittymäsi tietoja. Samalla voimme aktivoida sinulla markkinointieston, eli puhelimitse tapahtuva markkinointi voidaan sitten siten estää. Pahoittelen, jos sinulle on peräjälkeen soiteltu - kuulostaa siltä, että on ollut jostain poikkeustilanteesta kyse, koska tarkoitus ei ole häiriöksi olla.

Kannattaa boksista käyttää virrat pois, jos se auttaisi tuohon jumittumiseen. Resetointiakin voi kokeilla, mutta kannattaa huomioida siinä se, että se tyhjää tallennukset.
Täältä löydät Sonera Viihde tietoa ongelmatilanteisiin: http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... d=some5818

Vastaa