taas alkanut netti pätkiä

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Modeemi: Thomson TG789vn

Joo elikkäs aikasemmin pätki netti tällä toisella modeemilla, otettiin tämä uudempi käyttöön ja toimi jonkun aikaa, mutta nyt on taas alkanut pätkiä päivittäin..

Siis heti kun pätkäsee nii painan vaan oikealla tuota nettikuvaketta ja "tee ongelmien vianmääritys", yleensä sanoo että "Oletusyhdyskäytävä ei ole käytettävissä" ja sitten sen vieressä Korjattu, jonka jälkeen netti toimii vähän aikaa ja sitten taas pätkäsee.
Toinen on jotain että ei ole asetettu kelvollista IP-Määritystä.

1 kommentti

Hei 99str,

Harmi että pätkintä on palannut! Käytätkö yhteyttä langattomasti vai onko tietokoneesi verkkojohdolla kiinni modeemissa?

Monesti ongelmatilanteissa modeemin resetoinnista on ollut apua ja suosittelen sitä tässäkin tapauksessa testaamaan. Thomson Tg789 resetoituu painamalla laitteen oikeassa kyljessä olevaa pientä reset-painiketta niin kauan, että virtavalo muuttuu oranssiksi (noin 20-30 sekuntia). Resetointia tehdessä on muistettava, että itse tehdyt asetukset (esim. porttiohjaukset) häviävät.

Vilkaisin liittymääsi ja muutaman viime päivän aikana pätkintää ei verkkoon päin ole havaittavissa, joten tuo resetointi voisi hyvinkin ratkaista ongelman.

Testaa ja kerro miten kävi.

Vastaa