thomson tg789vn rikki?

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Eli siis onko toi modeemi rikki vai mikä tässä nyt mättää? 1läppäri 1pöytäkone 1ps3 kaikki kiinni piuhalla tossa modeemissa. Elikkä aamulla kun esim läppärin käynnistää, niin joutuu resetoimaan ton thomsonin ennen kun nettiin pääsee. Läppäri kyllä näyttää että olisi nettiyhteys päällä,mutta ei yhdistä minnekkään ilman resetointia. Sama homma ps3:sen kanssa joutuu rumppaamaan ps3:sta internet yhteyden testausta joskus useammankin kerran ennen kuin löytää verkon. Pöytäkoneessa en ole vielä huomannut mitään vikaa yhteydessä, mutta se onkin yötäpäivää päällä. Ja wlan ongelma kanssa esim:tabletissa tai puhelimessa näkyy kyllä wlan palkit ja lukee että yhdistetty mutta ei silti yhdistä minnekkään. Tähänkin auttaa ton thomsonin resetointi, mut ei joka kerta jaksas tota modemia resetoida ja tuskin se on tarkotuskaan!

5 kommenttia

Hei Sekoku2203,

Kuulostaa kieltämättä siltä että Thomsoniin olisi tullut jokin häikkä. Laitetta ei kuitenkaan pitäisi joutua resetoimaan noin usein.

Suosittelen olemaan vikapalveluumme yhteydessä niin selvitetään asiaa.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
No niin nyt olisi vika ilmoitus tehty. Mutta ei kait tuohon tuota asentaja käyntiä tarvitse,kun vaikuttaa että tossa thomsonissa se vika on?
Hei Sekoku2203,

Laitoit ilmeisesti tuolla lomakkeella ilmoituksen? Laitoithan lisätieto kenttään että kyseessä on viallinen Thomson?

Asentajan käyntiä ei tosiaan tarvita kun vika on Thomsonissa.
Joo laitoin lomakkeella sen ilmoituksen. Lisätietoihin laitoin ton saman tekstin ku alotus viestiin. Rittääkö se?
Hei Sekoku2203,

Se riittää hyvin.

Vastaa