tiedonsiirtopalvelut

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Hei olen pulassa tiedonsiirtopalveluiden laskutuksen suhteen, hankin uuden puhelimen reilu kuukausi sitten ja nyt on tullut jo tiedon siirtopalvelu laskua n 68,- yhteensä. En ole kertakaan tarkoituksella avannut datapalveluja koska en niitä tarvitse, nytkin puhelin oli pääsiäisen kotona yksin ja laskua tuli n.35,- eihän se voi olla mahdollista puhelin on ZTE blade 3 littymän numero ************* ja toinen liittymä no ************. miten tiedon siirrot saa estettyä kosaka en niitä tarvitse, en myöskään ole halukas maksamaan laskua semmoisista palveluista joita en ole käyttänyt..

1 kommentti

Kunniamerkki +14
Älypuhelimet hyvin herkästi käyttävät datapalveluita, ja jos erillistä datapakettia ei ole, menevät käytöt todella kalliiden "satunnaiskäytön" hintojen mukaan.

Puhelin käyttää datapalveluita heti kun esim päivität etusivun säätilan, asennat ohjelman Google Play -kaupasta tai yhdistät Google-tilisi puhelimeen. Puhumattakaan selaimen ja sähköpostin käytöstä tai vastaavasta.

Voit kytkeä datasiirron eston päälle Omien Sivujen kautta -> Liittymänhallinta -> Lisäpalvelut -> Rajoitukset ja tietoturva -> Tiedonsiirron rajoitukset.

Nyt kun kerran omistat älypuhelimen, saat kyllä sen käytöstä paljon enemmän irti kun hankit datapaketin puhelimeen. Sitäkin kannattaa harkita.

Vastaa