uusi kaukosäädin

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Hei!
Onkohan mahdollista saada koti-tv digiboksiin uusi kaukosäädin kun nykyisestä kaukosäätimestä osa nappuloista ei toimi enään.

6 kommenttia

Hei ephram85! Uusi kaukosäädin on nyt tilattu 🙂
Hei!
Olisiko mahdollista saada uusi kaukosäädin koti-tv digiboxiin? Patterin jousiosa on mennyt poikki. kiitos!
Hei Aiti2014,

Lisäisitkö asiakasnumeron tietoihisi, niin voimme lähettää sinulle uuden. Lisääminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero.
Hei!
En löytänyt asiakasnumeroa nyt mistään.. 😞 Laskut kun tulee s-postiin ja poistan ne välittömästi sieltä kun olen maksanut. Ja en löytänyt vanhoja papereita mistään missä numero olisi. Mistä siis sen löydän? Muuta kuin jään odottamaan seuraavaa laskua. ?
Hei Aiti2014!

Asiakasnumero löytyy myös Omien Sivujen kautta osoitteesta https://www4.sonera.fi/Kirjaudu/?someid=some9055 . Kirjaudu sisään Sonera Tunnuksella, eli verkkopankkitunnuksella luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Jos Sonera Tunnus ei ole sinulle jostain syystä tuttu, löydät ohjeet tunnuksen hakemiseksi tästä: http://www5.sonera.fi/ohjeet/Sonera%20T ... d=some9055 .

Sisäänkirjauksen jälkeen valitse sinun oikeasta yläreunasta kohta "Asiakkuuteni". Siellä tuo asiakasnumero on mainittu. Myös "laskuarkisto" -sivuilla näet kaikki sinulle tulleet laskut ja asiakasnumeron sitä kin kautta.
Hei! olen lisännyt asiakasnumeron tietoihini. kaukosäädintä odottaessa. 🙂

Vastaa