vakuusmaksu

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 54 katselukertaa

ajattelin ottaa soneran liittymän ja samsung galaxy s5 puhelimen. Puhelimen meinasin hoitaa kertamaksulla mutta pitääkö siihen lisäksi vielä maksaa se 600€ vakuusmaksu kun papereissa häiriö merkintä

3 kommenttia

Hei Ihmettelijä!

Minun käsitykseni mukaan tästä Vakuusmaksusta päätetään tapauskohtaisesti. Tähän siis vaikuttaa menneilyjen töppäyksiesi laatu ja suuruus. Käsittääkseni tätä asiaa ei Soneran liikkeestä saa hoidettua. Eli vaihtoehtoina on ottaa hieman tätä Foorumia yksityisemmin yhteyttä Soneraan.

1. Facebookilla (https://fi-fi.facebook.com/sonera)

2. Soita Soneran Aspaan (voit yrittää myös varata soittopyyntöä, mutta käsittääkseni täyttä on ollut)
(http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea#soita-meille)


On myös vielä yksi vaihtoehto, joskaan en ole tästä aivan varma. Voit yrittää tilata liittymää, jolloin saat tietää, paljonko sinulta (mahdollisesti) halutaan tätä vakuusmaksua. Jos summa on suuri tai ylipäätään euroakaan, voit käsittääkseni perua tilauksesi.

Tämän joku varmasti huomenissa vahvistaa. Toivottavasti onnistuu kaikki parhainpäin.
kun kokeilin tilata niin tulee 600€ vakuusmaksu mikä pitäisi maksaa. tässä tilauksessa oli puhelin kk. maksulla ja 19.90€ liittymä. Ja törttöilyt eivät ole suuret. 3 merkintää mutta kaikki maksettu pois mikä myös rekisterissäkin näkyy. Mutta mietin että jos ottaa sen puhelimen kertamaksulla ja 19.90€ kk liittymän että joutuuko siitä vielä maksamaan sen 600€.
Kokeile tilata pelkkä liittymä. Pyytääkö silti 600€. Sillähän se selviää.

Toinen vaihtoehto on sitten ottaa Soneraan yhteyttä, muualta, kuin täältä keskustelupalstalta, koska ymmärrettävistä syistä Soneran työntekijät eivät voi ottaa Sinun luottotietoihisi kantaa näin avoimesti. Luottamuksellisista asioista kuitenkin puhe.

Ja vaikka joutuisit Takuumaksun suorittamaan, on sitä käsittääkseni mahdollista anoa palautettavaksi esimerkiksi 6kk jälkeen, mikäli olet osoittanut olevasi tunnollinen laskujen maksaja Soneralle.

Malttia tosiaan peliin, vaikka hieman tämä nykyinen tilanne saattaa haasteita tuottaa. Toivottavasti saat kohtuullisella vaivalla asian selvitettyä!

Vastaa