webmail.inet.fi:n sisältö on hävinnyt

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Yllättäen webmailista on kansionäkymä kadonnut ja sen mukana useampi tärkeä viesti Lähetetyt-kansiosta. Käytin webmailia siinä vaiheessa, kun normaali s-postiyhteys takkusi. En onnistunut nyt millään konstilla palauttamaan edes kansioita, koska esim. plussa-merkki Kansiot-otsikon kohdalla ei suostu aktivoitumaan. Onko rautalangasta väännettyjä ohjeita?

1 kommentti

Hei lahtpi

Kannattaa kokeilla avata webmailia jollain toisella selaimella tai kokeilla tyhjentää sivuhistoria sekä väliaikaistiedostot selaimesta. Jos käytät Internet Exploreria, onko windows päivittänyt tämän automaattisesti versioon 11 ? Tämän version kanssa webmail ei toimi ennen seuraavaa korjausta:

Soneran mail.inet.fi-sähköposti ei toimi oikein Internet Explorer 11 selaimella

On tullut ilmi, että Windows 8.1- päivityksen jälkeen Sonera webmail (mail.inet.fi osoitteessa) ei toimi oikein Internet Explorer 11- selaimella. Sähköposti aukeaa vain osittain eivätkä kansiot ja viestit ole näkyvissä. Väliaikaisen korjauksen voi tehdä valitsemalla selaimen työkalurivillä "Työkalut/Yhteensopivuusnäkymän asetukset" ja sieltä lisäämällä inet.fi yhteensopivuusnäkymään. Toinen vaihtoehto on käyttää eri internet selainta (esimerkiksi Mozilla Firefoxia).

Vastaa