zte bladen wifi ongelma

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 0 katselukertaa

zte bladen wifi ei toimi vaikka wlan toimii ja näkyy

9 kommenttia

Hei euse: Olen kuullut, että kyseisessä laitteessa on esiintynyt WIFI ongelmia, mutta ensitöiksesi suosittelen kuitenkin tarkistamaan puhelimen asetukset ja varmistamaan että WIFI yhteys on puhelimesta päällä. Mikäli WIFI-verkko on salattu, niin katso että syötät salasanan oikein. Android marketista löytyy myös ilmaiseksi ladattava sovellus nimeltä Blade Wifi Fix jonka asennus on auttanut joitakin käyttäjiä. Mikäli ongelma ei näillä poistu, niin suosittelen ottamaan yhteyttä vikapalveluumme joko soittamalla 0206 90101 (mpm/pvm) ma–pe klo 8–20 ja la 9–16.30 taikka lähettämällä Omilta Sivuilta palvelupyynnön.

Voipi tosin olla. että laite joudutaan toimittamaan huoltoon jos ei muu auta. Tällöin voit toimittaa laitteen lähimpään Sonera Kauppaan, josta laite lähetetään huoltoon. Täällä yleistä puhelimien takuuasioista ja huollosta.

Ps. Olethan sinäkin jo tutustunut Facebook-sivuihimme ja liittynyt tykkääjiin? http://www.facebook.com/sonera
ei toimi noillakaan
Moi euse. Vaikuttaa siltä, että laitteessa on jotain vikaa. Tässä tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä vikapalveluumme ja tarpeen vaatiessa toimittaa laite huoltoon, kuten Luca jo mainitsikin.
se katkaisee sen itsestään kun yhdistää
kuinka kauan huollosta tuleminen kestää
euse: Tarkkaa huoltoaikaa en osaa sanoa, mutta pari viikkoa voisi olla aika lähellä totuutta. Voit halutessasi tiedustella sitä suoraan SCF Huollosta.
se on tullut huollosta eikä toimi vielläkään vaikka antenni vaihdettu
euse kirjoitti:
se on tullut huollosta eikä toimi vielläkään vaikka antenni vaihdettu


Ovatko wi-fi:n toimimattomuuden ongelmat täsmälleen samat kuin ennen puhelimen lähettämistä huoltoon?

Jos kerrot wi-fi:n ongelmien oireista tarkasti, saattaa apua löytyä jonkun muun ZTE Blade -käyttäjän toimesta, googlettamalla tai meidän tänne Soneralta vastaavien tietämyksellä. Oletus kuitenkin on, että laite toimiva huollosta tullessaan.
samat ongelmat kun laittaa wifin päälle se skannaa , yhdistää ja katkaisee sen itsestään vaikka wifi muuten toimii

Vastaa