Apple Special Event 10.9. klo 20 *skaba päättynyt*


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10307 kommenttia

8919i6BBF7561D9F13FF9.jpg

 

EDIT 12.9.

Arvonta on pidetty ja voittajat on nyt myös tavoitettu, he ovat @jukis74  & @peekotu. Onneksi olkoon :)

Julkistustilaisuus ja skabamme päättynyt. Apple julkaisi tänään uuden Apple Watch Series 5 kellon (GPS & GPS + Cellular -mallit), iPhone 11 ja iPhone 11 Pro -puhelimet sekä uuden iPadin.

Puhelimien ennakkomyynti alkaa jenkeissä tulevana perjantaina, Suomen osalta tilanne on tätä kirjoittaessa vielä auki. Myös hinnat Suomen osalta on avoinna.

Avasimme oman ketjun uusien Apple-laitteiden saatavuus- ja toimituskeskusteluita varten.

Hinnat ja saatavuudet jenkeissä:

  • Apple Watch Series 5 GPS 399 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
  • Apple Watch Series 5  GPS + Cellular 499 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
  • iPhone 11 699 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
  • iPhone 11 Pro 999 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
  • iPhone 11 Pro Max 1099 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
  • Uusi iPad alkaen 329 dollaria (ennakkomyynti alkaa 30.9)

 

12754iF6825B68B8EE344A.jpg12755i5F0C04FB6EBAB65C.jpg12758iB70078583FCF5523.jpg12756iAA7FD7C1D9AF930F.jpg12757i7519E9F5B33C5F62.jpg

 

---

Syksyn omenasato on kypsymässä joka tarkoittaa myös sitä, että Applen vuosittainen Special Event -julkistustilaisuus on ihan oven takana. Tänä vuonna julkistustilaisuus on 10.9. klo 20.00 alkaen, joten enää ei mene kauaa, kun pääsemme kuulemaan mitä uutta ja kivaa Apple tuokaan myyntiin tänä vuonna.

Tulemme seuraamaan perinteiseen tapaan julkistustilaisuutta täällä Laiteyhteisössä, jaamme tietoa siitä mitä julkistustilaisuudessa tapahtuu ja mitä siellä on julkaistu. Sinäkin seuraat varmasti Applen streamia Cupertinosta, joten tule mukaan kanssamme fiilistelemään illan antia tähän ketjuun - osallistut samalla Apple AirdPods -kuulokkeiden arvontaan!

 

Osallistu keskusteluun jo nyt ja voita Apple Airpods-kuulokkeet

 

Olet mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun tässä ketjussa tilaisuuden aikana ja/tai jo ennakkoon. Esimerkiksi; kerro mitä sinä odotat tämän vuoden Apple-uutuuksilta, mitä kaipaat, mitä huhuja olet ehkä kuullut. Julkistuksen aikana: mikä julkistuksista kolahti eniten, minkä uutuuslaitteesta tai laitteista aiot hankkia. Ja niin edelleen.

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin joista voit voittaa mm. uusia laitteita. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta jutun lopusta ja tutustu skaban sääntöihin tarkemmin.

Koostamme tilaisuuden jälkeen tietoa tämän vuoden omenasadosta omaan erilliseen keskusteluun, joten seuraa Laiteyhteisöä jatkossakin niin tiedät millaisia ja milloin uusia omppuja tullaan tänä vuonna saamaan. Jos haluat saada sähköpostiisi tietoa tämän vuoden omenasadosta niin tsekkaa telia.fi/kampanjat/uusi-iphone ja osallistut samalla arvontaan.

---

Ei muuta kuin keskustelut käyntiin ja onnea arvontaan. Ollaan kuulolla 10.9. kello 20 alkaen!

 

 

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Apple Special Event 10.9.


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.9. – 10.9.2019 kello 22:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) kappaletta Apple Airpods -kuulokkeita, yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 179€/kpl. 
 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Applen tämän vuoden uutuuslaitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.
 

  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.09.2019

 

 


231 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Apple Watchin terveysominaisuuksista ja siitä, miten AW voi auttaa sinua terveytesi suhteen on ollut juttua jo useamman minuutin ajan.

Kunniamerkki +2

Erittäin hieno juttu, että uuden iPadin tekoon on käytetty kierrätettyä alumiinia!

 

Hinta myös kohtuullinen.

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Kukka12345@  kirjoitti:

Erittäin hieno juttu, että uuden iPadin tekoon on käytetty kierrätettyä alumiinia!


 


Hinta myös kohtuullinen.


 


 




Hinta alkaen 329 dollaria on kyllä edullinen. Lienee wifi-mallin hinta?


 


Uusi iPad tulee myyntiin 30.9.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Uuden sukupolven Apple Watch, Series 5


 


- Uusi koko ajan päällä oleva näyttö, kellon Watch face näkyy koko ajan!


- LTPO-näyttö säätää näytön kellotaajuutta, virkistystaajuus jopa 1Hz jolloin säästyy akkua


- Koko päivän kestävä akku

Uu toi iOS13 on aika ihana, vihdoinkin jotain uutta käyttöjärjestelmään.. 🙂 ja tykkään tosta että on käytetty kierrätysmateriaalia. Vihdoin mennään vähän nykyaikaan, eli ruvetaan huomioimaan ympäristöä ja myös sovellettu jollain tapaa tuotteisiin.

Tuo Apple watch ei oikein säväytä. Samalla kaavalla mennään kuin aikaisemmin. Haluan kyllä Apple tv-+ Käyttööni. Varmasti käy myös nykyiseen apple tv kanssa. Entä uusien Samsung telkkareiden kanssa?? Toivottavasti kun niissä on jo apple tv sovellus käytössä. 

Jep, series 5 kello lähtee tilaukseen heti kun tulee. 

Jo edellinen malli herätti kiinnostusta sen verran, että tekisi mieli hankkia eka Apple Watch, mutta ehkäpä tämä vielä enemmän. Sim-kortin mahdollisuus on ollut myös houkutteleva. Ehkä tämä malli on se ensimmäinen. 

Hyvältä vaikuttaa tähän mennessä. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Apple Watch Series 5:


 


- Sisäänrakennettu kompassi jonka saa myös kellotauluun


- Automaattinen hätäpuhelu yms, jopa kansainvälinen hätäpuhelu ilman että kosket puhelimeen ollenkaan


- Värit: Silver, Gold Space Grey


- Kierrätysalumiinia


- Nike-malli


- Uusia rannekkeita


- Vesitiivis


 


Hinnat:


 


- GPS-malli 399dollaria


- Cellular-malli 499 dollaria


 


Myynti alkaa heti, liikkeissä 20.9.


 


Series 3 hinta laskee 199 dollariin

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Fender1988@  kirjoitti:

Jo edellinen malli herätti kiinnostusta sen verran, että tekisi mieli hankkia eka Apple Watch, mutta ehkäpä tämä vielä enemmän. Sim-kortin mahdollisuus on ollut myös houkutteleva. Ehkä tämä malli on se ensimmäinen. 




Minulla alkoi hippuiluttamaan sen uuden näytön takia, aina päällä oleva näyttö :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Nyt tulee uusi iPhone!

Ehdinpä nyt vasta striimin ääreen kun ensin oli pesispeli missä tuli telottua nilkka aika häijyyn kuntoon. Noh, nyt on sitten aikaa katsoa mitä on ilmestynyt.

Pitkälti tuntuu olevan samaa vain uudessa paketissa. 

 

Sarjana SEE olitoki visuaalisesti näyttävä, mutta premissi ei kuitenkaan saa innostumaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Onpas jännän näköinen kameraratkaisu.

Hyvin erikoinen kamera ratkaisu. 

Mahtava apple!!!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

iPhone 11


 


- Näytössä lujin lasi koskaan


- Uusia värejä: Purple, White, Yellow, Green, Red


- 6,2” retina näyttö


- 12MP 26mm f1.8 wide


- 12MP 13mm f2.4 ultrawide

Tuo night mode on hieno ominaisuus. 

Yökuvaus on tulossa! Ja laajakulma. Tilaukseen lähtee heti!

Kyllä nyt vihdoin pitää ostaa uusi Apple Watch Cellular- malli, kun vanha Apple Watch on melkein 4 vuotta sitten ostettu. Niin paljon siinä on uusia ominaisuuksia.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

iPhone 11


 


- Kamerassa on Portrait mode, Night mode, Slo mo


- 4K-videot 60fps


- 2x optinen zoom


- 12MP etukamera


- Etukamerassakin on nyt slo mo

iPhone 11:n kamerat yllättivät vieläkin isommin kuin ajattelin. Varsinkin videokuvan laatu näyttäisi olevan aivan uskomaton puhelimella otetuksi, ihan ammattilaistasoisia pätkiä. Mahtavaa!!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Giant Networkin Yang Yang esittelee iPhone 11:sta peliominaisuuksia.


 


Näyttää aika makeelle!

Apple Watch series 5 ei oikein ylittänyt odotuksiani. 😕 iPhone 11 kamera näyttää kuitenkin tosi hyvältä!! Vaikka itse en kummemmin pidä linssien asettelusta ja muotoilusta, niin kyllä kamera vaan kuulosti olevan hyvä. Jännittää vielä, että tuleeko vielä iPhone 11 Pro ja 11 Pro Max, vai jääköhän iPhone 11 yksinäiseksi?

Vastaa