Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63198
Kirjoituksia 172493

Esittelyssä Apple AirPodsHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-06-2019
Kirjoituksia: 176
1/3

Esittelyssä Apple AirPods

Saumatonta kuuluvuuttaSaumatonta kuuluvuutta

 

 

Langattomat kuulokkeet ovat olleet jo pitkään suosittuja. Applen kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat langattomat kuulokkeet, AirPodit, jotka nostavat langattomien kuulokkeiden käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle. AirPodit toimivat saumattomasti iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin kanssa heti, kun ne ottaa pois kotelosta. Positiivinen yllätys on myös se, ettei käyttäjällä tarvitse olla iOS:ia, vaan kuulokkeet toimivat myös hyvin Android-puhelinten kanssa. Eli AiPodsit eivät siten tarvitse iPhonea toimiakseen.

 

 

Automaattisesti päällä, aina yhteydessä

 

AirPodien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Yhdellä painalluksella AirPodit toimivat samantien. Ne ovat päällä automaattisesti ja aina yhteydessä laitteeseesi. Kuulokkeissa olevien infrapunasensorien myötä AirPodit jopa tunnistavat, milloin kuulokkeet ovat käyttäjän korvassa tai milloin ne ovat pois käytöstä. Jos otat toisen kuulokkeen pois korvasta, niin äänentoisto keskeytyy.

 

Sirin avulla voit myös säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta, soittaa puhelun tai pyytää jopa reittiohjeita. Puhelimeen ei siten tarvitse koskea, vaan pyynnöt voi suoraan esittää kuulokkeissa olevan mikrofonin kautta. Sanot vain ”Hei Siri” ja esität pyyntösi – kuinka mahtavaa?

 

 

Latauskotelolla lataat AirPodit nopeasti ja helposti

 

AirPods -kuulokkeet kulkevat näppärästi mukanasi taskussa tai repussa pienen latauskotelon avulla. Latauskotelo suojaa AirPodeja ja pitää ne paikallaan magneettien avulla. Yhdellä latauksella saat viisi tuntia kuunteluaikaa ja kolme tuntia puheaikaa. Lisälatauksella saat myös yli vuorokauden edestä kuunteluaikaa ja pikaiseen virrantarpeeseen auttaa vain 15 minuutin lataus. Kuulokkeet osaavat myös optimoida akunkeston.

 

Näppärä kotelo kulkee menossa mukanaNäppärä kotelo kulkee menossa mukanaapple airpods..jpg

 

Apple airpods music.jpg

 

 

AirPodeja lötyy Telia.fi -verkkokaupasta kahta mallia. AiPodsit latauskotelolla, sekä AirPodsit langattomalla latauskotelolla. Käy kurkkaamassa tarkemmat speksit verkkokaupastamme ja vie musiikin kuuntelu kokonaan uudelle tasolle! 

 

Apple Airpods pic c.jfif

 

Yhteensopivuus

 

iPhone-, iPad- ja iPod touch ‑mallit, joissa on iOS 12.2 tai uudempi

Apple Watch ‑mallit, joissa on watchOS 5.2 tai uudempi

Mac-mallit, joissa on macOS 10.14.4 tai uudempi

Sopii käytettäväksi myös esimerkiksi Android -puhelinten kanssa

 

 

 

Katso myös:

2 vastausta
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎08-07-2019
Kirjoituksia: 3
2/3

Vs: Esittelyssä Apple AirPods

Nämä ovat kyllä loisto-ostos. Pitkään haaveilin ja eräs päivä päätin ostaa ne. Aikaisempaa kokemusta on sonyn ja Urbanistan Berlin kuulokkeista. Ovat nekin hyvä mutta Airpodsit vie voiton. Pitkä akunkesto, tuntuu kuin mitään ei olisi korvissa, todella helppo käyttää ja muodikkaat. Äänentoisto on loistoluokkaa kanssa. Boonusta on kotelo joka myös lataa kuulokkeita. Kunhan välillä lataa kotelon.

Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎14-07-2019
Kirjoituksia: 2
3/3

Vs: Esittelyssä Apple AirPods

Näitä pitääkin päästä testaamaan jossain vaiheessa, olen harkinnut jo jonkin aikaa mutta vielä ei ole ollut uskallusta kokeilla, niin tottunut on ear kuulokkeisiin lenkillä. 

0 tykkäystä