Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Moderaattori
Moderaattori
  • 137 custom-general.kudos
  • 561 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

Esittelyssä Apple MacBook Air 13" (2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Uudessa MacBook Airissa on vaikuttava Retina-näyttö True Tone -teknologiallaUudessa MacBook Airissa on vaikuttava Retina-näyttö True Tone -teknologialla

 

Uusin MacBook Air on valmiina valloittamaan sinut uudelleen! Vuoden 2019 malli on valmistajan mukaan ohuempi ja edeltäjiänsä kevyempi. Läppäri on saatavilla tutuissa Applen värivaihtoehdoissa: hopeana, tähti­harmaana ja kullan värisenä. Airi on saatavilla 128 GB ja 256 GB muistilla. MacBook Airissa on Applen mukaan vaikuttava Retina-näyttö True Tone ‑teknologialla, Touch ID, uusimman sukupolven näppäimistö ja Force Touch ‑ohjauslevy. Läppärin kattavat ominaisuudet on pakattu 100% kierrätysalumiinista valmistettuun runkoon, joten samalla se on myös ensimmäinen vihrein MacBook!

 

 

Kevyt rakenne ja True Tone -teknologia

 

 

Uusi MacBook Air on rakenteeltaan erittäin kevyt: läppäri painaa vain 1,25 kg. Läppärin näytön lasi ulottuu rungon reunoihin saakka, joten näytön reunukset ovat entistäkin kapeammat. Voit siis keskittyä täysin näytön sisältöön. MacBook Airin näppäimistö on varustettu Applen omalla perhosmekanismilla, jonka luvataan tuovan näppäimistön käyttöön vakautta, käyttömukavuutta ja kosketusherkkyyttä. LED-taustavalaistuissa näppäimissä on ympäristön valoisuuden tunnistin, joka mahdollistaa sen, että kirjoittaminen onnistuu heikossakin valaistuksessa.

 

Läppäri on varustettu True Tone -teknologialla, joka muokkaa automaattisesti näytön valkotasapainon ympäristön valon mukaiseksi. Uuden MacBook Airin näytössä on neljä miljoonaa pikseliä ja Applen mukaan sen kuva on selkeä ja kirkas. Näytön ruudulta kuva näkyy selkeänä ja tarkkana. Tässä läppärissä on valmistajan mukaan käytetty myös 48% enemmän värejä edelliseen sukupolveen verrattuna.

 

 

Uudessa MacBook Airissa on ohut ja kevyt designUudessa MacBook Airissa on ohut ja kevyt design

 

 

Tehokas prosessori ja Touch ID -sormenjälkitunnistin lisäävät käyttömukavuutta

 

 

Uusi MacBook Air on varustettu tehokkaalla kahdeksannen sukupolven Intel Core i5 ‑prosessorilla, jonka avulla läppärin päivittäinen käyttäminen on helppoa ja mutkatonta. MacBook Airin 16 Gt muisti mahdollistaa, että voit käyttää useampaa sovellusta samanaikaisesti ja 1 Tt SSD-muistin avulla sovellusten käynnistäminen käy nopeasti. MacBook Airissa on myös paljon tilaa dokumenteille, kuville ja videoille. MacBook Air on varustettu myös pitkäkestoisella akulla. Speksien mukaan yhdellä latauksella saa jopa 12 tuntia käyttöaikaa, joten se jaksaa painaa pitkää päivää täydellä teholla.

 

Läppärissä on edistyksellinen Touch ID -sormenjälkitunnistin ja Applen T2 Security -siru. Touch ID:n ja Security-sirun ansiosta yksityistietosi pysyvät suojattuna. Kun laitat sormesi Touch ID:n ‑tunnistimelle saat avattua Macisi hetkessä. Sormenjälkitunnistimen avulla saat avattua niin lukitut dokumentit kuin järjestelmäasetukset, sekä nettiostosten tekeminen on sen avulla näppärää: valitset vain Apple Payn kassalla, ja olet valmis pelkällä kosketuksella. Valmistajan mukaan myös kaikki SSD-muistiin tallennettava datasi suojataan automaattisesti.

 

 

airiiiiis.jfif

 

 

Tekniset tiedot

 

  • Näytön koko: 13"
  • Suoritin: Intel Core i5
  • Keskusmuisti: 8 Gt
  • Kiintolevy: 128 Gt tai 256 Gt PCIe-pohjaista SSD-muistia
  • Näytönohjain: Intel UHD Graphics 617
  • Käyttöjärjestelmä: macOS

 

Apple MacBook Air 13" 128GB (2019)

Apple MacBook Air 13" 256GB (2019)

 

 

macbook blogi.jfif

 

 

 

 

Katso myös:

 

 

| Telia Yhteisön moderaattori |
0 vastausta