Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64331
Kirjoituksia 174994

Esittelyssä Harman Kardon FLY ANC -vastamelukuulokkeetHighlighted

Esittelyssä Harman Kardon FLY ANC -vastamelukuulokkeet

Moderaattori
Viestejä 466 kpl

Esittelyssä Harman Kardon FLY ANC -vastamelukuulokkeet

1/1

Harman Kardon FLY ANC.png


Harman Kardon FLY ANC -kuulokkeet ovat 40 mm kuuloke-elementeillä varustetut matkakäyttöön optimoidut langattomat vastamelukuulokkeet. Aktiivisen vastamelutoiminnon ja suljetun over-ear muotoilun myötä kuulokkeet estävät häiritsevän metelin niin matkustaessa, kuin äänekkäässä toimistossa. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta myös palavereihin ja -koulutuksiin ostallistuminen onnistuu omassa rauhassa. Ensiluokkaiseen äänentoistoon suunnitellut over-ear- kuulokkeet ovat valmistettu Harman Kardonin mukaan hienostuneista materiaaleista ja ne tuntuvat mukavilta korvillasi. Paketin mukana tulee myös kovakylkinen matkapussi, jonka ansiosta kuulokkeet ovat suojattuina minne ikinä matkasi viekään.

Laitevalmistaja lupaa Harman Kardon FLY ANC -kuulokkeille 20 tuntia häiriötöntä kuuntelua tai jopa 30 tuntia kuuntelua vastamelutoiminnon ollessa pois päältä. Jos kuulokkeista loppuu akku yllättäen, voit yhdistää kuulokkeet myös audiokaapelin avulla kuuntelulaitteeseen. Audiojohdon ja mukana toimitettavan adapterin avulla voit liittää kuulokkeet myös lentokoneen äänentoistojärjestelmään ja nauttia elokuvista tai musiikista.

 

Harman Kardon FLY ANC TELIA.PNG

 

Harman Kardon Signature Sound -teknologia takaa valmistajan mukaan kirkkaan ja terävän äänenlaadun bassoa unohtamatta. Älypuhelimeen ladattava Harman Kardon Headphones -sovellus mahdollistaa äänen säätämisen mieltymystesi mukaan taajuuskorjausasetuksien avulla. Voit myös valita puheavustajaksesi Google Assistantin tai Amazon Alexan. Puheavustaja toimii korvanappia koskettamalla. Monipisteyhteys mahdollistaa saumattoman vaihdon eri laitteiden välillä ja minimoi siten häiritsevät keskeytykset.

Myyntipakkauksen mukana toimitetaan Harman Kardon FLY ANC -kuulokkeet, suojakotelo, lentokoneen kuulokeliitännän adapteri, audiokaapeli, latauskaapeli ja pikaopas.

Tilaa kuulokkeet tästä

 


Tekniset tiedot:

 • Taajuusvaste (langaton): 16Hz – 22kHz
 • Impendanssi: 32 ohm
 • Bluetoothin siirtomodulaatio: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
 • Bluetooth-profiilit: A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
 • Bluetooth-versio: 4.2
 • Akkutyyppi: Litiumioni-polymeeri (3.7V/ 700mAh)
 • Latausaika: alle 2 tuntia
 • Musiikin toistoaika (Bluetooth ja vastamelu päällä): 20 tuntia
 • Musiikin toistoaika (Bluetooth päällä, vastamelu pois päältä): 30 tuntia
 • Paino: 281g (ilman johtoa)
 • Takuu: 24 kk

 

 

Lue myös:

0 tykkäystä
0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.