Esittelyssä Honor MagicBook 14 14"

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 45 katselukertaa


 


Honor MagicBook 14 14-tuuman kannettavassa yhdistyvät tehokkuus sekä tyylikkyys kevyessä paketissa. Kannettavassa on AMD Ryzen 5 3500U -suoritin, 8 gigatavun keskusmuisti ja 256 gigatavun verran tallennustilaa. MagicBook 14 14” on Honorin ensimmäinen Suomen markkinoille tuoma tietokone.



Kevyt kannettava tyylikkäällä muotoilulla



Honor MagicBook 14 -kannettavassa on ohut, kevyt ja kestävä rakenne. Hopean värinen alumiinirunkoinen kone painaa vain vajaat 1,38 kiloa ja paksuutta siinä on enimmillään vain 15,9 millimetriä, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Honorin mukaan läppärissä on käytetty kiteistä timanttia luomaan koneelle koristeellinen viistetty reuna, sekä näyttöä on laitettu kehystämään taivaansinisen värinen kiiltävä reunus, joka antaa MagicBook 14-näytölle kauniin sekä erottuvan ulkomuodon.


 


MagicBook 14 -kannettavan suoraksi taittuvaa näyttöä reunustaa erittäin ohut 4,8 millimetrin kehys, jonka myötä näytön ruudulle jää reilusti tilaa. 14-tuuman FullView-näyttö on täysin laminoitu, mikä vähentää valon heijastusta LCD-paneelista. Laitevalmistajan mukaan myös kuvien ja värien pitäisi näyttää aidoilta jopa suorassa auringonvalossa. TÜV Rheinland -sertifioitu näyttö vähentää silmiä rasittavaa sinistä valoa mahdollistaen miellyttävämmän käyttökokemuksen.


 


 


Pop-up -kamera ja sormenjälkitunnistin lisäävät käyttömukavuutta


 


Kannettavassa on yhden megapikselin web-kamera, joka on upotettu näppäimistön yläosaan pop-up-kameraksi. Pop-up web-kamera lisää käyttäjän yksityisyyttä, sillä sen saa esiin aina tarvittaessa ja se kääntyy piiloon, kun et sitä enää tarvitse. MagicBook 14 -kannettavan virtapainikkeeseen on sisäänrakennettu sormenjälkilukija, jonka avulla voit avata kannettavan vaivattomasti vain yhdellä kosketuksella.


 


 



 


Pitkäkestoisella akulla varustettu tehopakkaus


 


MagicBook 14 -kannettavaan tuo puhtia AMD Ryzen 5 3500U -suoritin. Yhdessä 8 gigatavun kaksikanavaisen DDR4-keskusmuistin kanssa ne mahdollistavat valmistajan mukaan sujuvan ja nopean suorituskyvyn. Koneen toimintaa vauhdittaa lisäksi 256 gigatavun SSD-kovalevy, jonka ansiosta läppärin saa käynnistettyä nopeasti ja sovellukset toimimaan saumattomasti.


 


MagicBook 14:ssa on Honorin mukaan innovatiivinen ja tehokas tuulettimen siipisuunnittelu, joka mahdollistaa tehokkaamman ilman virtauksen. Koneessa olevan tuulettimen lavan ainutlaatuinen muotoilu pitää koneen hiljaisena ja lisää lämmönpoistoa jopa 38 % verran.


 


Kannettavassa riittää virtaa koko päiväksi: suuri 56 wattitunnin akku kestää yhdellä latauksella jopa 10 tuntia. Mikäli akku alkaa vähentyä, saat ladattua siihen myyntipakkauksessa mukana tulevalla pikalaturilla 46 % virtaa vain puolessa tunnissa. MagicBook 14:n USB-C-portti toimii molempiin suuntiin: voit ladata siitä MagicBook 14 -kannettavasi tai voit ottaa siitä virtaa ladataksesi jonkin toisen laitteesi.


 


 


Honor Magic-link 2.0 – langaton yhteys puhelimen ja kannettavan välillä


 


Honor Magic-link 2.0:n avulla siirrät langattomasti ja helposti kuvat sekä tiedostot puhelimestasi koneelle. Honorin mukaan saat yhdistettyä puhelimesi ja MagicBook-kannettavasi yhdeksi laitteeksi pelkällä kosketuksella. Puhelimesi näyttö avautuu tietokoneelle, ja voit siirtää sekä muokata eri tiedostoja laitteiden välillä jopa ilman intenet-yhteyttä. Honorin mukaan Magic-link 2.0 -ominaisuus toimii Huawei- sekä Honor puhelimilla, joissa on NFC-ominaisuus sekä EMUI 10/Magic UI 3.0- tai uudempi käyttöliittymä.


 


 



 


 


 


Hide content


Tekniset tiedot


 


Näytön koko: 14"
Resoluutio: 1920 x 1080
Paneeli: IPS, anti-glare
Kosketusnäyttö: Ei
Suoritin: AMD Ryzen 5 3500U
Suorittimen teho: 2,1 GHz (turbo jopa 3,7 GHz, 4 Mt:n välimuisti)
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Home
Keskusmuisti: 8 Gt DDR4 2400 MHz
Näytönohjain: Integroitu, Radeon Vega 8 Graphic
Ääni: 2 x kaiuttimet, kaksi digitaalista mikrofonia
Web-kamera: 1 MP upotettu pop-up -webkamera
Akku: 56 Wh:n 4-kennoinen litiumakku, jopa 10 tunnin akunkesto
Muistikorttipaikka: Ei
Liitännät: 1 x USB-C, 1x HDMI, 1 x USB 3.0 (USB-A), 1 x USB 2.0 (USB-A), 3,5 mm kuulokeliitin
Wifi: 802.11a/b/g/n/ac, 2,4 GHz / 5 GHz, 2 x 2 MIMO
Bluetooth: 5.0
Kiintolevy: 256 Gt NVMe PCIe SSD
Optinen asema: Ei
Mitat: 322,5 x 214,8 x 15,9 mm
Paino: 1,38 kg
Myyntipakkauksen sisältö: Honor MagicBook 14, 65 W virta-adapteri, USB-C-latauskaapeli, pika-aloitusopas



 


Tilaa Honor MagicBook 14 14" täältä


 


 


 


Lue lisää:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa