Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori
 • 87 custom-general.kudos
 • 317 custom-general.replies
 • 19 custom-general.solutions

Esittelyssä Huawei FreeBuds Pro -vastamelukuulokkeet

Huawei FreeBuds Pro kansi.png

 

Huaweilta on tullut markkinoille uudet langattomat FreeBuds Pro -vastamelukuulokkeet. Näistä kuulokkeista löytyy kaksitoiminen aktiivinen melunvaimennus, joka leikkaa melua niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. FreeBuds Pro on saatavilla kolmessa eri värissä: mustana, valkoisena ja hopeisena. Tutustaan tässä artikkelissa tarkemmin vastamelukuulokkeiden ominaisuuksiin.

 

Älykäs melunvaimennustekniikka jokaiseen tilanteeseen

 

Huawei kertoo, että FreeBuds Pro -vastamelukuulokkeiden kaksitoiminen aktiivinen melunvaimennustekniikka tunnistaa ympäristön äänet älykkäästi, ja aktivoi dynaamisen melunvaimennuksen automaattisesti. Kuulokkeissa on ulos- ja sisäänpäin suunnatut mikrofonit, jotka tunnistavat korvan ulkopuolisen melun kuin myös korvan sisältä tulevat äänet. Valmistajan mukaan FreeBuds Pro tarjoaa jopa 40 desibelin melunvaimennustehon, joka antaa sinun nauttia puhtaasta äänestä sekä rauhallisuudesta.

 

Kuulokkeissa oleva älykäs dynaaminen melunpoisto jakautuu kolmeen eri tilaan. Ultra-tila on suunniteltu erityisesti matkusteluun ja valmistajan mukaan pystyt rentoutumaan parannetun melunvaimennuksen avulla. Voit myös uppoutua kuuntelemaan musiikkia ilman häiriöitä. Kotoinen-tila antaa sinulle focusta keskittyä tekemääsi asiaan, vähentäen paperien selaamisen, näppäimistön, tietokoneiden ja satunnaisten keskustelujen aiheuttamia ääniä, kertoo Huawei. Kotoisa-tila toimii erityisen hyvin esimerkiksi työpaikalla, kirjastoissa ja muissa hiljaisissa tiloissa. FreeBuds Pro -kuulokkeissa on myös yleinen-tila, joka vaimentaa ympäristön ääniä huomattavasti. Valmistajan mukaan voitkin esimerkiksi keskittyä kuuntelemaan musiikkia tai podcasteja vilkkaalla kadulla ilman, että taustalla kuuluvat äänet ovat häiritseviä.

 

Dynaamisen melunpoiston lisäksi FreeBuds Pro -kuulokkeet sisältävät läpikuuluvuus-tilan, joka päästää äänet kuulokkeiden läpi ja kuulet esimerkiksi ihmisäänen selkeästi. Sinun ei siis tarvitse ottaa kuulokkeita pois korvistasi, jotta kuulet ympäristön äänet, kertoo Huawei. Läpikuuluvuus-tilan saat päälle painamalla kuuloketta pitkään. Kuulokkeiden toimintoja saat ohjattua helposti sormenpäilläsi. Huawei kertoo FreeBuds Pro -kuulokkeissa olevan erittäin herkkä anturi, joka reagoi tarkasti sormesi liikkeisiin. Pyyhkäisemällä sormeasi ylös tai alas kuulokkeessa, saat muokattua äänenvoimakkuutta. Nipistämällä kuuloketta saat toistettua tai keskeytettyä musiikin, sekä vastattua tai lopetettua puhelun. Huawein mukaan kuulokkeiden toimintoja onkin helppo ohjata ja hallita.

 

Huawei FreeBuds Pro kuulokkeet.png

 

FreeBuds Pro -kuulokkeissa on pitkä akunkesto. Kun melunvaimennus on kytketty pois päältä, yksi lataus antaa Huawein mukaan jopa 7 tuntia kuunteluaikaa. Kun kuulokkeet on yhdistetty latauskoteloon, on kuunteluaika jopa 30 tuntia. Valmistajan mukaan saat puheluaikaa yhdellä latauksella 3,5 tuntia, kun melunvaimennus on päällä. Latauskoteloon yhdistettynä puheluaika on jopa 16 tuntia. Kuulokkeet sopivat koko päiväiseen käyttöön, kertoo Huawei. Paketin mukana tulee kolme eri kokoista silikonisovitinta, joten voit valita niistä itsellesi sopivan. Kuulokkeet ovat myös mukavan tuntuiset ja Huawein mukaan kompakti ja kevyt muotoilu tekee kuulokkeista melkein huomaamattomat korvissa.

 

Tekniset tiedot:

 

 • Mitat: 26 mm x 29,6 mm x 21,7 mm (kuuloke) / 70 mm x 51,3 mm x 24,6 mm (latauskotelo)
 • Paino: 6,1 g (kuuloke) / noin 60 g (latauskotelo ilman kuulokkeita)
 • Akku: 55 mAh (kuuloke), 580 mAh (latauskotelo) 
 • Akunkesto: Noin 7 tuntia (1 latauskerta, melunvaimennus ei käytössä), latauskoteloon yhdistettynä jopa 30 tuntia
 • Latausaika: Kotelon latausaika langallisella latauksella 60 min, langattomasti 120 min. Kuulokkeiden latausaika täyteen kotelossa noin 40 min.
 • Liitäntä: USB-C (latauskotelo tukee langallista ja langatonta latausta)
 • Bluetooth: 5.2
 • Melunvaimennus: Kyllä

 

 

TILAA Huawei Freebuds Pro

 

Mitä mieltä olet näistä uutuuksista? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta Huawein kuulokkeista? Kommentoi alle!

 

Lue lisää:

| Telia Yhteisön moderaattori |
0 vastausta