Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
MinnaLN
Moderaattori
Moderaattori
 • 133 custom-general.kudos
 • 491 custom-general.replies
 • 30 custom-general.solutions

Esittelyssä Huawei Watch GT2e -älykello - vedenkestävä kumppani urheilusuorituksiesi tueksi

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Huawei Watch GT2e kaikki värit.jpg

 

 

Huawei Watch GT2e on monipuolinen ja tyylikäs älykello, joka soveltuu erityisesti urheilusuorituksistaan ja hyvinvoinnistaan kiinnnostuneelle. Älykello seuraa treenejäsi ja hyvinvointiasi monipuolisesti ja kannustavasti sisäänrakennettulla valmennustoiminnolla. Pitkä akunkesto ja vedenkestävyys tekee kellosta oivallisen kumppanin kovallekin treenaajalle.

 

Tyylikäs muotoilu kätkee alleen riittoisan akun

 

Muotoilultaan Huawei Watch GT2e on linjakkaan urheilullinen. Valmistusmateriaaliksi on valittu ruostumaton teräs, joko mustan tai teräksen värisenä. Ranneke on valittavissa joko mustana, punaisena tai mintunvihreänä. Pyöreä, 1,39 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö on resoluutioltaan 454x454 pikseliä. Näyttöä suojaa 3D-lasipinta. Kellon ilmettä pääset muokkaamaan omannäköiseksesi lukuisilla eri kellotauluilla. Osassa kellotauluista esimerkiksi päivän aktiivisuus ja otetut askeleet ovat nähtävissä heti ensisilmäyksellä.


Valmistaja lupaa laitteelle jopa kahden viikon akunkeston. Huawein Oma Kirin A1 -prosessori yhdistettynä tekoälyalgoritmeihin optimoi virran kulutuksen automaattisesti. Watch Gt2e -älykelloon ei ole ladattavissa kolmannen osapuolen sovelluksia, joka myös osaltaan edesauttaa pitkää akun kestoa. Toiminnot, kuten GPS-paikannus ja sykkeenmittaus, vaikuttavat myös akun riittävyyteen.


Puhelimeesi tulevat ilmoitukset saat halutessasi bluetoothin avulla myös kelloosi. Älykellosta löytyy lisäksi 4 gigatavun tallennusmuisti. Voit tallentaa musiikkia kellon muistiin ja kuuntelu onnistuu suoraan kellostasi bluetooth-kuulokkeilla.

 

 

Huawei Watch GT2e kellonäyttöjä.jpg

 

Seuraa urheilusuoritustasi lajista riippumatta


Huawei Wach GT2e -älykellolla hyvinvoinnin ja liikunnan seurantaan tarvittavat ominaisuudet ovat kehitetty yhdessä suomalaisen Firstbeatin kanssa. Valmistajan mukaan tekniikka ja tarkka GPS-paikannus mahdollistavat tarkat tulokset riippumatta lajista mitä harrastat. Huawein mukaan Watch GT2e osaa kertoa tekoälyn avulla, kannattaako GPS-paikannus laittaa suorituksen ajaksi päälle. Sisäliikuntalajeissahan GPS-paikannus ei ole erityisen tarpeellinen. Kellosta löydät valmiina 15 eri urheilulajia. Näiden lisäksi voit halutessasi ladata 25 muuta urheilulajia 85 eri lajin joukosta. Näiden joukosta luulisi löytyvän harrastamasi laji, oli se sitten vaikka parkour, tanssi tai pyöräily.

 

Laitteen käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeä käyttää. Älykello synkronoi automaattisesti kuntoanalyysitietosi Huawein sovellukseen aina kun puhelimesi on lähettyvillä. Kelloa voit pitää huoletta ranteessa vaikkapa suihkussa tai jopa uidessa 5ATM-luokituksen myötä. Watch GT2e on vesitiivis aina 50 metrin syvyyteen saakka.

 

Huawei Watch GT2e-älykello tarkkailee hyvinvointiasi

 

Huawei Watch GT2e -älykellon analyysit ja mittaukset ovat tarkkoja ja niitä on helppo seurata ja tulkita. Urheilusuorituksesi jälkeen Watch GT2e kertoo, kuinka kauan sinun kannattaisi levätä palautuaksesi treenistä. Kellon TruSleep 2.0 seuraa untasi ja unitottumuksiasi. Valmistajan mukaan älykello varoittaa sinua esimerkiksi uneesi liittyvistä ongelmista. Unenlaatu on merkittävä tekijä jaksamisesi suhteen.


Älykellon avulla pystyt seuraamaan stressitasojasi ja saat tarvittaessa apua laitteen opastamista harjoituksista. Huawei Watch Gt2e -älykellon uuden päivityksen myötä saat myös tietoa veresi happisaturaatiotasoista. Mitä korkeampi veresi happipitoisuus on, sitä paremmin elimistösi jaksaa toimia tehokkaasti. (Huomiona jos sinulla on iOS-laite, happisaturaation (SpO2) pitoisuuksista saatua dataa ei ole mahdollista synkronoida iOS-laitteellesi.)

 

Tarkemmat tekniset tiedot alla:

 

 • Käyttöjärjestelmän yhteensopivuus: Android 4.4 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi
 • Sykkeenmittaus: Huawei TruSeen 3.5 + Firstbeatin sykeanalytiikka
 • Vedenkestävyys: 5ATM-luokitus (50 metriin asti)
 • Sensorit: Gyroskooppi, kiihtyvyysanturi, geomagneettinen sensori, optinen sykkeentunnistin, ilmanpainesensori, hämäräntunnistus, kapasitiivinen sensori
 • GPS-paikannus: GPS+GLONASS
 • Näyttö: 1.39” AMOLED-värinäyttö, resoluutio: 454 x 454
 • Bluetooth: Bluetooth 5.1, BLE/BR/EDR
 • Muisti: 4 Gt ROM + 16Mt RAM
 • Lataus: Magneettinen latausalusta
 • Mitat: Kellotaulu: 53 mm x 46.8 mm x 10.8 mm
 • Paino: n. 43 g (ilman ranneketta)
 • Takuu: 24 kuukautta
 • Hinta: 179 euroa

 

Riittoisa akku, vedenkestävyys ja lukuisat saatavilla olevat urheilulajit yhdistettynä kukkarolle sopivaan hintaan tekevät Huawei Watch GT2e-älykellosta vakavasti otettavan vaihtoehdon. Älykellon löydät verkkokaupastamme.

 

Tilaa tästä

 

 

Lue myös:

 

Luefdr

Telia Yhteisön moderaattori | iOS | PC | Nintendo | ( ͡° ͜ʖ ͡°)

0 vastausta