Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
  • 270 custom-general.kudos
  • 635 custom-general.replies
  • 34 custom-general.solutions

Esittelyssä Motorola E6 Play – Kompakti älypuhelin edulliseen hintaan

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Motorola E6 Play Telia.png

 

Motorola on tuonut tarjolle uuden edullisen hintaluokan puhelimen, joka on nimeltään Motorola E6 Play. Tästä älypuhelimesta löydät perustarpeet muutamilla lisämukavuuksilla varusteltuna. Jos et tarvitse käyttöösi lippulaivamallien erikoisuuksia tai harkitset vaikkapa ensimmäisen puhelimen hankintaa, Motorola E6 Play voi olla sinun valintasi.

 

Kompakti ja tyylikäs paketti

 

Motorola E6 Play omaa 5,5” näytön 1440 x 720 HD+ resoluutiolla. Puhelimen ulkomitat ovat 146,5 x 70,9 x 8,3 mm, jonka myötä puhelinta on helpompi käyttää yhdellä kädellä. Näyttö ei peitä koko puhelimen etuosaa eli sen sivuilla on hieman ylimääräistä tilaa reunoihin. Tämä myös tukee puhelimen käyttöä yhdellä kädellä, kun näyttöön ei tule pyyhkäistyä kämmenellä vahingossa. Toki tässä asiassa on puolensa ja kalliimman hintaluokan puhelimien näytöt yleensä kattavat kokonaisuudessaan puhelimen etuosan.

 

Motorola E6 Play on saatavilla mustalla värillä ja ulkoasultaan se on muuten tyylikkään näköinen. Näytön yläpuolelle on upotettu etukamera ja vastaavasti takapuolelta löytyy yläkulmasta takakamera sekä paikka sormenjälkitunnistimelle. Sormenjälkitunnistimen lisäksi pääset hyödyntämään kasvojentunnistusta puhelimen lukituksen avaamiseen.

 

Telia Motorola E6 Play.png

 

Kuvat talteen lisämuistilla

 

Motorola E6 Playn 5 megapikselin f/2.2 aukolla varustetulla etukameralla saat napattua selfiet näppärästi. Vastaavasti f/2.2 13 megapikselin takakameralla kaappaat kuvat talteen ja tässä takakamerassa on myös laitevalmistajan mukaan nopea tarkennus käytössä. Takakamerasta löytyy myös LED-salama ja voit videokuvaa voit ottaa FHD-laatuisena.

 

Puhelimessa on tallennustilaa valmiina 32Gt, mutta muistikorttipaikan ansiosta voit laajentaa tallennuskapasiteettia maksimissaan 256Gt muistikortilla. Tämän myötä saat hurjan määrän esimerkiksi kuvia ja videoita säilöön puhelimeesi eikä tarvitse heti murehtia tilan puutetta. Keskusmuistia löytyy 2Gt verran, joka on toki pienempi määrä verrattuna hintavampiin malleihin.

 

Suorittimena Motorola E6 Playssa toimii MediaTek MT6739 ja käyttöjärjestelmänä Android 9.0 (Pie). Akkukapasiteettia on 3000mAh ja tällä puhelimella pääset hyödyntämään myös 3,5mm kuulokeliitäntää, jos sinulta löytyy sitä vaativat kuulokkeet. Toki bluetooth-yhteyskin on käytettävissäsi, mikäli suosit langattomia kuulokkeita. Motorola E6 Play tukee 4G-verkkoa, mutta 5G-verkkoa tämä malli ei pääse hyödyntämään. Puhelimessa ei ole IP-suojausluokitusta, joten se voi olla herkempi pölylle ja roiskeille muihin IP-luokiteltuihin puhelimiin verrattuna.

 

Jos pohdit ensimmäisen älypuhelimen hankintaa tai kaipaat puhelinta, joka sisältää perustarpeet ilman sen suurempia lisäherkkuja, tämä voi olla valintasi! Edullinen 89e hinta on varmasti yksi houkutteleva tekijä Motorola E6 Playn hankinnassa. Tekniset tiedot löydät kootusti verkkokaupastamme.

 

Millaisia ajatuksia heräsi tästä puhelimesta ja voisiko se päätyä sinun ostoskoriisi?

 

Lue lisää:

Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*

0 vastausta