Esittelyssä Motorola G9 Play - Edullinen ja nopea elämyspuhelin

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 15 katselukertaa


 


 


Motorola julkaisi uuden Motorola G9 Play -puhelimen. Kerron tässä artikkelissa tarkemmin mitä uutuuspuhelin pitää sisällään. Motorola ei ole ainoa valmistaja, joka tykittää nyt syksyllä uutuuslaitteita myyntiin, muihin uutuuksiin pääset tutustumaan Yhteisön Laitteet-osiosta.


 


Puhelin on tehnyt melkoisen kehityksen edelliseen malliin Motorola G8 Poweriin verrattuna. Motorola G9 Play -puhelimen takana on kolme kameraa: pääkamera, syvyyskamera ja Macro Vision -kamera. Pääkamerassa on 48 megapikseliä ja se käyttää Quad Pixel -tekniikkaa, jonka ansiosta kuviin pääsee aiempaan verrattuna nelinkertaisesti valoa. Aiemmassa G8 Power -mallissa kameroita on neljä mutta megapixeleitä pääkamerassa on vain 16. G9 Playn kamerassa on myös yökuvaustila ja f/1.7-aukko. Ominaisuudet mahdollistavat laadukkaat kuvat vaikkei ympäristön valaistus olisi ideaali. Syvyyskameran ansiosta ikuistat tarkat muotokuvat, joissa tausta on sumennettu. Macro Vision -kameralla taas otat läheltä tarkkoja yksityiskohtaisia kuvia. Esimerkiksi jos haluat lähikuvan silmästä, kukasta tai vaikka hyönteisestä, on siihen paras ratkaisu Macro Vision -kamera.


 


Motorolan mukaan tästäkään puhelimesta ei akku hevillä lopu. Motorola G9 Play -puhelin on varusteltu samalla hurjalla 5000 milliampeerin akulla, kuin edeltäjänsä G8 Power, ja sen kerrotaan kestävän jopa kaksi vuorokautta. Musiikin kuuntelua akku kestää 83 tuntia, videoiden suoratoistoa 16 tuntia, nettiselailua 13 tuntia. TurboPower -latausjärjestelmän avulla akku on ladattu nopeasti taas täyteen ja käyttö voi jatkua.


 



 


tekniset tiedot


 


Näyttö: 6.5", HD+, 1600 x 720


Etukamera: 8MP, f/2.2


Takakamerat: Pääkamera: 48MP (Quad Pixel f/1.7, 1.6um), syvyyskamera: 2MP + Macro Vision -kamera 2MP


Videokuvaus: FHD 60/30fps


Tallennustila: 64Gt


Suoritin: Snapdragon 662, 2,0 GHz:n 8-ydinsuoritin


Mitat: 165,21 x 73,75 x 9,18 mm


Paino: 200g


Käyttöjärjestelmä: Android 10


Keskusmuisti: 4Gt


Dual SIM: Kyllä


IP-luokitus / suojaus: Roiskeenkestävä


Liittimet: USB-C, 3,5mm:n kuulokeliitäntä


Verkko: 4G


Akku: 5000 mAh


Takuu: 24kk


 


Myyntipakkauksessa on puhelimen lisäksi silikonikuori, laturi, USB-kaapeli, pikaopas ja SIM-työkalu.


 


Tilaa Motorola G9 Play tästä


 


Oletko tutustunut jo syksyn uutuuspuhelimiin? Kommentoi alle!


 


Lue myös:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa