Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
LiisaMn
Ex-telialainen
Ex-telialainen
  • 31 custom-general.kudos
  • 74 custom-general.replies
  • 8 custom-general.solutions

Esittelyssä ReimaGO-aktiivisuusranneke - liikunnan iloa koko perheelle!

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Liikunta on paitsi hauskaa myös hyödyllistä!Liikunta on paitsi hauskaa myös hyödyllistä!

WHO suosittelee lasten päivittäiseksi liikunta-annokseksi vähintään tunnin reipasta liikuntaa. Mistä tiedän liikkuuko lapseni tarpeeksi? Reima lähti hakemaan vastausta tähän kysymykseen ja tuloksena syntyi lasten oma ReimaGO-aktiivisuusranneke!

 

Koko perhe mukaan liikkumaan!

 

ReimaGO -aktiivisuusranneke on helppo, hauska ja kannustava tapa mitata ja seurata lapsen fyysistä aktiivisuutta. Lapset ja vanhemmat voivat yhdessä seurata aktiivisuutta ja ReimaGO antaa vanhemmille mahdollisuuden nähdä kuinka paljon lapsi oikeasti liikkuu päivän aikana.

 

Liikuntasuoritukset tallentuvat helppokäyttöiseen sovellukseen, joka toimii useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla. Liikuntasuoritusten kerääminen ja seuraaminen on pelillistetty niin, että lapsen keräämä aktiivisuusdata muuttuu Goey-pelihahmon energiaksi. Energian voi käyttää pelin tasoilla etenemiseen. Sovelluksessa pääsee kulkemaan läpi mielikuvitusmaailmojen ympäri maapalloa aina kaupunkien vilinästä viidakkoon saakka. Mitä enemmän lapset liikkuvat, sitä nopeammin he etenevät pelissä ja sitä useampia palkintoja he saavat. Sovellus on pyritty pitämään yksinkertaisena, jotta se ei lisää ruutuaikaa vaan kannustaa liikkumaan enemmän ja keksimään omia leikkejä. Lisäksi siellä voi osallistua yksin tai ryhmässä erilaisiin haasteisiin. Liikkuminen on tarkoitus tuoda esiin hauskana tekemisenä, eikä suinkaan vakavana suorittamisena!

 

Vanhemmille ReimaGO antaa mahdollisuuden tukea lasten liikuntaa hauskalla tavalla. Vanhemmat voivat asettaa lapselle liikuntatavoitteita, jotka vaikuttavat pelissä etenemiseen. Näiden tavoitteiden saavuttamisesta saa palkintoja – palkinto voi olla vaikkapa perheen yhteistä aikaa kivan tekemisten parissa. Vanhempien omat askeleet saa myös näkyviin ReimaGO -profiilissa yhdistämällä sen Google Fit tai Apple Health -sovelluksiin. Samaan sovellukseen saa näkyviin useamman lapsen aktiivisuusrannekkeet ja siten koko perheen tavoitteita on helppo hallinnoida yhden sovelluksen kautta.

 

Liikunnasta hyvinvointia ja hyötyä kasvuun ja kehitykseen

 

Miksi liikunta sitten on niin tärkeässä roolissa? Neuvokas perhe -sivuston mukaan liikkumisesta on ainakin seuraavia hyötyjä:

 

  • Lapsen sydän vahvistuu ja luista tulee kestävämmät
  • Liikunta kuluttaa energiaa
  • Liikunta tuottaa hyvää mieltä ja auttaa rentoutumaan
  • Lapsi saa onnistumisen kokemuksia, jotka tukevat terveen itsetunnon kehittymistä.

 

Lapsen liikunnan olisi tärkeää olla hauskaa ja innostavaa ennemmin kuin pakonomaista suorittamista. Näin mahdollistetaan aktiivisen elämäntavan jatkuminen myös teini-iässä ja pitkälle aikuisuuteen. Avainasemassa on oman perheen esimerkki sekä perheen kannustus. Liiku liikuntasuositusten mukaisesti alle 8-vuotiaiden lasten päivään tulisi kuulua vähintään kolme tuntia liikuntaa, joka koostuu kevyestä liikunnasta, tehokkaasta fyysisetä aktiivisuudesta sekä reippaasta ulkoilusta. Kouluikäisille 7-18-vuotiaille liikuntaa tulisi kertyä 1-2 tuntia päivässä ikään sopovalla tavalla. Lisäksi yli kahden tunnin mittaisia istumajaksoja tulisi välttää.

 

Riittävä liikunta tukee lapsen kasvua ja kehitystä.Riittävä liikunta tukee lapsen kasvua ja kehitystä.

 

ReimaGO -ranneke ja sovellus liikkumisen innostajina

 

ReimaGO hyödyntää Suunnon Movesense -teknologiaan perustuvaa aktiivisuussensoria, joka mittaa sekä fyysistä aktiivisuutta, että askelia päivän aikana. Aktiivisuusranneke käynnistyy, kun lapsi alkaa liikkua ja mittaa liikuntasuorituksen tehon, keston ja otetut askeleet. Suunnon kanssa yhteistyössä kehitetty ranneke on kestävä ja vedenpitävä 30 metriin asti, joten sen voi huoletta ottaa mukaan pihaleikkeihin, harrastuksiin tai vaikka uimaan! Ranneke toimii tavallisella nappiparistolla. Aktiivisuusrannekkeen sensori on irrotettava, joten sitä voi pitää mukana myös taskussa, jos ranneke ei meinaa pysyä menossa mukana. Sensorin paino on vain 9,4g ja rannekkeen ympärysmitta 14cm, joten se sopii mainiosti pieneen ranteeseen.

 

ReimaGO-sovelluksen pääset lataamaan App Storesta iPhoneille ja iPadeille (iOS 9 tai uudempi) sekä Google Play kaupasta Androidille (Android 6.0 tai uudempi). Lisäksi puhelimelta tai tabletilta vaaditaan Bluetooth Smart -ominaisuus (Bluetooth 4.0). Sovelluksen kielivaihtoehtoina on suomi, englanti, venäjä ja kiina.

 

ReimaGo-aktiivisuusranneke ja ReimaGO-sovellusReimaGo-aktiivisuusranneke ja ReimaGO-sovellus

 

Mikä on teidän perheen suosikkilaji? Kommentoi alle käyttökokemuksia rannekkeesta tai vaikka parhaart pihapelivinkit!

 

 

Lue myös:

0 vastausta