Esittelyssä Samsung Galaxy Fit2 -aktiivisuusranneke - Pitkää akunkestoa kompaktissa koossa

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 188 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15


 


Samsung julkaisi syyskuun alussa Galaxy Fit -mallistonsa toisen aktiivisuusrannekkeen, joka kantaa nimeä Galaxy Fit2. Tässä päivitetyssä versiossa on suurempi näyttö edeltäjäänsä nähden, sekä valmistajan mukaan huomattavasti parempi akunkesto. Galaxy Fit2 on helppo personoida oman näköiseksi, sillä kello sisältää 70 erilaista ladattavaa kellotaulua, joista voit valita tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan. Kun kellolle tekee pariliitoksen puhelimen kanssa, saat käyttöösi lisätoimintoja ja voit tarkistaa esimerkiksi saapuvat ilmoitukset ja vastata niihin suoraan kellosta.


 


Pitkä akunkesto takaa huolettoman arjen


 


Galaxy Fit2:ssa on 1,1 tuuman AMOLED-näyttö kaarevalla 3D-lasilla. Valmistajan mukaan näyttö antaa hyvän yleiskuvan kaikista tarvitsemistasi tiedoista. Kello on ohut, vain 11,1 millimetriä ja Samsung kertookin, että muotoilu tekee siitä mukavan käyttää. Ranneke on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja siinä onkin ura, joka valmistajan mukaan ehkäisee hien kerääntymistä rannekkeeseen. Galaxy Fit2 on saatavilla kahdessa eri värissä, punaisena ja mustana.


 


Galaxy Fit2 on aktiivisen ihmisen kello ja sopii monen eri urheilusuorituksen seurantaan. Kellosta löytyykin viisi automaattista toimintoa treenien optimointiin. Automaattinen optimointi tunnistaa liikuntamuotosi ja rekisteröi sen perusteella esimerkiksi ajan, sykkeen, kalorien kulutuksen sekä liikutun matkan. Galaxy Fit2 on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti, joten voit uida rannekkeen kanssa. Kellossa on todella pitkäkestoinen 159 milliampeerin akku, Samsungin mukaan se kestää jopa 15 päivää normaalikäytössä. Kun kelloa käyttää virrankulutusta säästävillä asetuksilla, lupaa Samsung akunkestoksi jopa 21 päivää. Aktiivisuusrannekkeesta löytyy myös unen seuranta.


 


Yhtenä mukavana lisänä kello muistuttaa sinua käsien pesusta. Galaxy Fit2 on mahdollista asettaa ilmoittamaan käsien pesusta tasaisin välein. Sillä voi myös mitata aikaa, jotta tiedät peseväsi käsiäsi riittävän pitkään. Aktiivisuusranneke on myös mahdollista yhdistää Samsung Health -sovellukseen, jotta kello valvoo automaattisesti stressitasojasi. Mikäli stressitasosi nousee liian korkeaksi, ilmoittaa kello siitä ja voit tehdä hengitysharjoituksia ja rentoutua.


 



Tekniset tiedot:


 


Näyttö: 1,1” AMOLED, 16M värisyvyys


Resoluutio: 126 x 249


Painike: Yksi kosketuspainike edessä


Muisti: 2 Mt RAM-muisti, 32 Mt sisäinen muisti


Tunnistimet: PPG, kiihtyvyysanturi, gyro


Mitat: 46,6 x 18,6 x 11,1 mm


Paino: 21 g


Akku: 159 mAh, jopa 15 päivää normaalissa käytössä


Muuta: Bluetooth v5.1, IP68


Yhteensopivuus: iOS, Android


 


TILAA SAMSUNG GALAXY FIT2


 


Ajattelitko sinä hankkia Galaxy Fit2 -aktiivisuusrannekkeen? Kommentoi alle!


 


Lue lisää: 



 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa