Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori
  • 90 custom-general.kudos
  • 332 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

Esittelyssä Samsung Galaxy XCover Pro - Tyylikkyyttä vaativiin olosuhteisiin

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Samsung Galaxy XCover Pro on tehty kestämään vaativia olosuhteita.Samsung Galaxy XCover Pro on tehty kestämään vaativia olosuhteita.

Samsung on tuonut uuden puhelinmallin XCover perheeseen. Uusi Samsung Galaxy XCover Pro on vankkarakenteinen, mutta silti kestävä ja kevyt. Samsungin mukaan puhelin on suunniteltu kestämään erityisesti kovaa ja vaativaakin käyttöä. XCover Pro selviytyy myös erittäin hyvin hankalissa sääoloissa. Muotoilultaan puhelin poikkeaa aikaisemmista XCover -malleista ollessaan toimivan tyylikäs. Värivaihtoehtoja tällä puhelimella on vain yksi, musta.

 

Kylmää, kuumaa tai märkää – XCover Pro kestää

 

Kuten XCover -puhelimelta saattaa odottaa, myös Pro on tehty kestämään vaativia olosuhteita. Samsungin mukaan puhelin sopii täydellisesti kaikille ulkoilmassa viihtyville tai vaativia urheilulajeja harrastaville. XCover Pro:lla on US Military Standard MIL-STD 810G -sertifiointi, joka vahvistaa puhelimen kestävän hankalia sääoloja eli sadetta, kylmyyttä ja kuumuutta. Puhelin on varustettu myös IP68 -luokituksella, joka tarkoittaa sitä, että puhelin selviytyy veden alla 30 minuuttia 1,5 metrin syvyydessä. Puhelin on myös testattu kestävän pudotuksen 1,5 metrin korkeudelta.

 

Voit käyttää puhelinta hanskat kädessä, sillä laitteesta löytyy näytön kosketusherkkyyttä parantava Glove Mode -toiminto. Myös märillä ja kosteilla käsillä puhelimen hallinta onnistuu vaivattomasti Wet Touch -toiminnon ansiosta. Puhelimen sivusta ja yläreunasta löytyy kaksi erillistä lisäpainiketta, joihin voit ohjelmoida omat suosikkisovelluksesi tai esimerkiksi käynnistää taskulampun. XCover -sarjasta poikkeavasti puhelimen etupuolella ei ole enää lainkaan fyysisiä painikkeita, vaan sormenjälkitunnistin on sijoitettu puhelimen kylkeen.

Ohjelmoitavat lisäpainikkeet on sijoitettu puhelimen vasempaan kylkeen ja yläreunaan. Oikean puolimmaisesta kyljestä löytyy sormenjälkilukija sekä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet.Ohjelmoitavat lisäpainikkeet on sijoitettu puhelimen vasempaan kylkeen ja yläreunaan. Oikean puolimmaisesta kyljestä löytyy sormenjälkilukija sekä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet.

Suuri näyttö tuo helppoutta käyttöön 

 

Valmistajan mukaan puhelin tuntuu mukavalta kädessä toimivan ja ohuen muotoilunsa ansiosta, ja se on myös helppokäyttöinen suuren 6,3 tuumaisen Infinity-O -näyttönsä vuoksi. Pikseleitä näytössä on kiitettävät 2340 x 1080 ja sen kuvasuhde on 20:9. Etukameralle on tehty reikä näytön vasempaan yläkulmaan ja megapikseleitä siitä löytyy 13.

 

Suuri näyttö takaa helpon käyttökokemuksen. Etukameralle on tehty aukko vasempaan yläreunaan ja takaa löytyy kaksoiskamera sekä tehokas kaksoissalama.Suuri näyttö takaa helpon käyttökokemuksen. Etukameralle on tehty aukko vasempaan yläreunaan ja takaa löytyy kaksoiskamera sekä tehokas kaksoissalama.

Samsungin mukaan XCover Prossa on todella hyvä kamera, joka sisältää Ultra Wide -toiminnon. Ultra Wide sekä takana oleva kaksoiskamera (25 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin apukamera) takaavat paitsi hyvän kuvatuloksen myös sen, että kuvaan mahtuu koko näkymä. Valmistajan mukaan otat sekä etu- että takakameralla teräviä ja upeita kuvia ulkona. Puhelimessa on myös Live Focus -toiminto, jolla kuvattavan kohteen taustaa saa sumennettua. Kun otat kuvia tai videoita pimeässä, käytössäsi on tehokas kaksoissalama, joka toimii myös LED-taskulamppuna.

 

Vaihdettava akku takaa pitkäaikaisen keston

 

XCover Pro puhelimessa on nykyaikana harvinainen vaihdettava akku, jonka koko on 4050 mAh. Vaihdettavan akkunsa ansiosta, puhelin kestää tavallistakin pidemmät aktiiviset päivät, Samsung lupaa. Suorittimena puhelimessa on Galaxy A51 -mallistakin tuttu Exynos 9611. XCover Pro:n akku tukee 15 watin pikalatausta. Puhelimesta löytyy myös tuki langattomalle Pogo-lataustelineelle.

XCover Prossa on nykyään jo melko harvinainen vaihdettava akku.XCover Prossa on nykyään jo melko harvinainen vaihdettava akku.

Keskusmuistin koko on 4 gigatavua ja sen lisäksi XCover Pro sisältää 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa, johon mahtuu paljon kuvia ja videoita. Puhelimessa on tuki microSD-muistikortille aina 512 gigatavuun asti. Laitteesta löytyy myös Dual-SIM, eli paikka kahdelle SIM-kortille.

 

Samsung Knox suojaa sisältöäsi

 

Sisältösi on varmassa suojassa XCover Pro:ssa olevan Samsung Knox monikerroksisen tietoturvan ansiosta, lupaa Samsung. Samsung Knox käynnistyy automaattisesti heti, kun käynnistät puhelimen. Puhelimessa on myös NFC-yhteys, jonka ansiosta kuvien siirtäminen puhelimesta toiseen onnistuu langattomasti.

 

Tekniset tiedot:

 

Näyttö: 6,3”, Full HD+ TFT Infinity-O

Resoluutio: 2340 x 1080

Suoritin: Exynos 9611

Mitat: 159,9 x 76,7 x 9,94 mm

Paino: 218 g

Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 Pie

Pääkamera: 25MP + 8MP Ultra Wide kaksoiskamera

Etukamera: 13MP

Videokuvaus: FHD (1920 x 1080)@30fps

Muisti: 4 Gt RAM, 64 Gt tallennustilaa, Micro SD -korttipaikka, jopa 512 Gt

Liitännät: USB-C

Akku: 4050 mAH vaihdettava akku, 15W pikalataus, Pogo-lataus

Sertifikaatit: IP68 vettä ja pölyä kestävä + MIL-STD 810G

Muuta: Sormenjälkilukija puhelimen sivussa + kaksi ohjelmoitavaa lisäpainiketta, Kasvojen tunnistin, Dual-SIM, Samsung Knox

 

Myyntipakkauksessa on puhelimen lisäksi laturi johtoineen, SIM-kortin poistotyökalu, kuulokkeet, USB-adapteri sekä suomenkieliset ohjeet.

 

Tilaa tästä Samsung Galaxy XCover Pro

 

Onko sinulla ollut aikaisemmin XCover -sarjan puhelimia? Kerro kokemuksesi alle.

 

Lue lisää:

 

 

 

| Telia Yhteisön moderaattori | iPhone 12 | Sarjat | Musiikki | Kaikkea maan ja taivaan väliltä |

1 vastaus
Kuukkelinpuu
Vakiokalustoa ☆
  • 75 custom-general.kudos
  • 168 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Xcover sarjaakin päivitetty parempaan suuntaan. Monelle käyttäjälle varmasti riittää tuo 64gb massamuisti. Alkaa olla vaan jo minimi kun käyttöjärjestelmä vie tuostakin kohtuullisen osan. 

 

Vaihdettavasta akusta plussaa. Pitäisi käydä pitämässä käsissä niin näkisi, millainen tuo on luonnossa. Ominaisuuksien parantuessa näyttää hintakin nousevan. 

 

Monessa puhelimessa kun on vakiona jo IP68 luokitus niin jään miettimään mikä olisi syy hankkia Xcover? Nuorisollekin aika kallis #ryskähommiin