Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Katjane
Moderaattori
Moderaattori
  • 182 custom-general.kudos
  • 377 custom-general.replies
  • 28 custom-general.solutions

Esittelyssä Samsungin uutuuspuhelimet Galaxy S20 5G, Galaxy S20+ 5G ja Galaxy S20 Ultra 5G

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Samsung Galaxy S20.png

 

 

Samsung julkaisi 11.2. kolme uutta Galaxy S -sarjalaista puhelinta seuraajiksi Galaxy S10 -sarjalle. Uutuuksien mallinimet ovat Galaxy S20, Galaxy S20+ ja Galaxy S20 Ultra. Galaxy S20 -mallit eroavat toisistaan mm. näytön koossa, kameroissa ja akun koossa. Kaikki mallit tukevat sekä 4G:tä että 5G:tä.

 

Näyttökoot ovat kasvaneet edeltäjistään, mutta samalla puhelinten koot ovat pysyneet ennallaan. Kaikissa malleissa näyttö myös kaartuu sivuilta, mutta vähemmän kuin Galaxy S10 -sarjalaisissa. Äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeet sijaitsevat oikealla kyljellä ja vasemmalla kyljellä ei ole lainkaan painikkeita. Uutena ominaisuutena Galaxy S20 -sarjassa on 8K-tarkkuuden UHD-videokuvausominaisuus.

 

Tässä S20-sarjan kaikissa malleissa on pölyn- ja vedenkestävyyden takaava IP68-sertifikaatti, jonka mukaan laite kestää veteenupotusta jopa 1,5 metrin syvyyteen puolen tunnin ajaksi. Samsung kertoo S-sarjalaisten olevan valmistamistaan laitteista tehokkaimpia suorituskyvyiltään sekä akunkestoltaan. Nämä ominaisuudet tarjoavat nopeaa ja pitkäaikaista käytettävyyttä. 

Tietoturvaa tuodaan Samsung Knoxilla, joka suojaa videoitasi, kuviasi, tiedostojasi sekä muistojasi. Laitteisto ja ohjelmisto pitävät huolen siitä, että vain sinä pääset näihin omiin tietoihisi käsiksi. 

 

Samsung Galaxy S20 5G ja Samsung Galaxy S20+ 5G

 

Galaxy S20:ssa on 64 megapikselin kamera ja 30 -kertainen zoomaus, joka mahdollistaa yksityiskohtaisen ja tarkan kuvauskokemuksen, pidemmältäkin etäisyydeltä kuvattuna. Galaxy S20:ssa takakameroita on kolme, jotka tuovat monia eri mahdollisuuksia kuvaukseen; 123 asteen laajakuvakamera vastaa ihmissilmän havaitsevaa kuvaa ja ns. Bokeh-tehosteella saat kuviin lisää syvyyttä. Sarjakuvauksessa kamera nappaa useamman kuvan, joista puhelin valitsee automaattisesti parhaimmat otokset. Suuren kamera-aukon, laadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen ansiosta kuviin tallentuu enemmän valoa. 

Galaxy S20:ssa on 4000mAh:n akku pikalatauksella. Sen lisäksi puhelimessa on langaton lataus joka toimii myös käänteisesti. Voit siis ladata puhelimella esimerkiksi yhteensopivia langattomia kuulokkeita.

Myös S20+:n pääkamerassa on 64 megapikselin tarkkuus, ja muutoinkin ominaisuudet ovat verrattain samat kuin S20-mallissa, mutta takakameroita on neljä. Neljännestä kamerasta löytyy Depth Vision -ominaisuus, joka mittaa etäisyyden kuvauskohteeseen ja tekee Bokeh-tehosteesta vaikuttavamman. 

Samsung Galaxy S20+:ssa on 4 500 mAh:n akku. 


Saatavilla olevat värit

S20-mallissa:

harmaa "Cosmic Grey"

sininen "Cloud Blue"

vaaleanpunainen "Cloud Pink"

 

S20+:

harmaa "Cosmic Grey"

musta "Cosmic Black"


 

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

 

Yksi uudesta ominaisuudesta Galaxy S20 Ultrassa on neloiskamera. Pääkamerasta löytyy 108 megapikselin laajakulmakamera ja sen rinnalla toimivat 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, 3D ToF -syvyyskamera sekä 48 megapikselin periskooppirakenteinen telekamera, joka tarjoaa 10x ”optista” zoomia ja 100x digitaalista zoomia. Valoherkkä kamera on avuksi hämäräkuvauksessa. Kokonaisuuden täydentää LED-kuvausvalo. Samsung vertaa näitä ominaisuuksia ja mahdollisuuksia samaan mitä ammattimainen järjestelmäkamera voisi tarjota, helppokäyttöisyydellä lisättynä.

 

Galaxy S20 Ultrassa on 5 000 mAh:n akku. Se on suurin akku, joka on koskaan nähty Samsungin puhelimessa. Suuri akku ei yksin takaa pitkää käyttöaikaa, vaan kun muisti ja suoritin toimivat tehokkaasti, ne säästävät akun kulutusta. Akkujen kasvamisen taustalla on muiden komponenttien pieneneminen. Puhelimen sisälle jää siis yksinkertaisesti enemmän tilaa akulle. Latausteho vaihtelee mallien välillä, Galaxy S20 Ultrassa on 45 watin pikalataus, joka Samsungin mukaan täyttää puhelimen akun puoliksi täyteen 30 minuutissa. 

 

Tässäkin mallissa on pölyn- ja vedenkestävyyden takaava IP68-sertifikaatti.

 

Tämän mallin värivaihtoehdot ovat:
harmaa "Cosmic Grey"

musta "Cosmic Black"

 
Telia Yhteisön moderaattori
1 vastaus
Arcento
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hymiö Onnellinen