Esittelyssä: Singa - Karaoken Spotify

  • 16 November 2021
  • 3 kommenttia
  • 213 katselukertaa

Singalla saat karaokebileet pystyyn missä tahansa aina olohuoneesta, mökin terassille tai vaikka soutuveneeseen.


 


Karaoke kuuluu monen suomalaisen lempiharrastuksiin, joten ei ole mikään ihme, että täältä on ponnahtanut myös yksi maailman johtavista karaoke-sovelluksista. Vuonna 2014 perustettu kotimainen Singa mahdollistaa karaoke-laulamisen missä tahansa - mobiililaitteella, tietokoneella ja nyt myös AppleTV:llä. Jos olet koskaan laulanut karaokea tai vaikkapa SingStaria, tulet rakastumaan Singaan.


Ajatus palvelun taustalla on yksinkertainen: laulaminen on maailman suosituimpia harrastuksia, Singa tekee laulun harrastuksesta mahdollisimman helppoa, erittäin sulavan designin ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta.


 



 


Kaikki kappaleet ovat korkealaatuisia, lisensoituja ja tulevat maailman parhailta karaoketuottajilta. Spotifyn tapaan Singa Premiumia pystyy käyttämään ilmaiseksi kaikilla alustoilla ensimmäiset 30-päivää rekisteröitymällä osoitteessa http://sin.ga - testiajan jälkeen mobiilisovellus on edelleen käytettävissä ilmaiseksi, mainoksilla höystettynä. Premium-tilillä saat kaikki alustat käyttöösi edulliseen € 9,90:n kuukausihintaan.


 


Singan suurimpia kilpailuvaltteja on markkinoiden suurimpiin lukeutuva jatkuvasti päivittyvä yli 20 000:n kappaleen katalogi, josta voit valita mieleisesi kappaleet. Katalogi on erittäin kattava ja saanut kehuja niin heavy metallin faneilta, kuin vanhemman suomalaisen iskelmän tulkitsijoilta. Singaan tulee joka viikko lähes sata uutta kappaletta tuoreimmista radion pop-hiteistä toivotuimpiin klassikoihin. Mikäli valinnan vaikeus yllättää ja kaipaat inspiraatiota, voit myös selata Singan tiimin kuratoimia laululistoja. Singa PLUS -merkityiltä kappaleilta löytyy myös laulupeleistä tuttu laulunuotisto, joka vertaa laulajan suoritusta alkuperäiseen äänitykseen.



 


Singa tulee löytymään jatkossa myös lähikaraokebaaristasi! Kesäkuussa lanseerattava Singa Pro tuo karaokeravintolatkin uudelle aikakaudelle. Karaokeisäntiä ja -emäntiä avustaa iPadin kautta pyörivä sovellus, jolla on erittäin yksinkertaista pyörittää karaokea, vaikka joka ilta! Pystyt jatkossa laittamaan laulutoiveesi sisään Singaa käyttävissä ravintoloissa suoraan Singan mobiilisovelluksen kautta ja tiedät aina milloin vuorosi on tulossa.


 


Kokeile Singaa ilmaiseksi täällä: http://sin.ga



 


--


Harrastatko karaokea, miltä Singa kuulostaa? Kokeile sovellusta ja jaa kokemuksesi kaikkien kesken tämän blogin kommenttiosiossa.


3 kommenttia

Miten tuon Singan sopparin saa peruttua?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei anderha1 ja tervetuloa Klaaniin!


 


Onnistuisikohan sopparin purkaminen tätä kautta? https://sin.ga/fi/contact


Siinä on osoite ja sähköposti Singalle :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kyllä toivoisi ihan Spotifyyn lyriikat, nytten joutuu aina googlailla.

Vastaa