Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Moderaattori
Moderaattori
  • 137 custom-general.kudos
  • 548 custom-general.replies
  • 17 custom-general.solutions

Esittelyssä Sony WH-XB900N -Bluetooth-vastamelukuulokkeet

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

SONY vastamelu.png

 

Sony on tuonut markkinoille taas uudet vastamelukuulokkeet. Extra Bass -mallistoon kuuluva uusi tulokas on taustahälyä poistava langaton WH-XB900N-mallinen kuulokepari, joka on varustettu 30 tunnin akunkestolla, Near Field Communication (NFC) -tekniikalla ja Bluetoothilla. Near Field Communication (NFC) -tekniikan ja Bluetoothin ansiosta kuulokkeet on näppärä yhdistää laitteeseen kuin laitteeseen.

 

Kuulokkeet on Sonyn mukaan virtaviivaisesti muotoiltu ja ne on suunniteltu käyttömukavuus edellä. Pelkistetyn muotoilunsa ja klassisen mustan värityksen myötä kuulokkeet sopivat joka käyttöön. Kotelon väritehoste tuo myös extraa jokaiseen tyyliin. Kuulokkeet on varustettu pehmustetuilla korvatyynyillä. Arvosteluiden mukaan ne lisäävät käyttömukavuutta ja niiden ansiosta kuulokkeita pystyy käyttää pidemmänkin aikaa. Kuulokkeissa on taitettava malli, joten niitä on näppärä kuljettaa mukana ja kompaktin kokonsa ansiosta ne asettuu paikoilleen kätevästi.

 

 

taitettava.png

 

 

Sonyn mukaan WH-XB900N -kuulokkeet tehostavat hyvin matalia taajuuksia ja ne säilyttävät äänten selkeyden. Kuulokekotelossa on erillinen bassokanava. Kaiutinelementtien sekä tärykalvojen välisen ilmatiiviyden pitäisi tuottaa tarkka ja iskevä soundi joka kappaleeseen. Voit hallita musiikin toistoa, sen voimakkuutta ja kappaleiden vaihtoa koskettamalla oikeanpuoleisen kuulokekapselin pintaa. Vastamelutoiminto kytketään samalla tavoin, ja ympäristön äänet saa takaisin kuuluviin yhdellä kosketuksella.

 

Kuulokkeiden sisäisen mikrofonin myötä puhuminen käy kätevästi kuulokkeiden kautta. WH-XB900N -kuulokkeita voi käyttää handsfree-puheluihin useamman älypuhelinmallin kanssa. Tuleviin puheluihin voi vastata kaksoisnapauttamalla kuulokkeiden oikeaa koteloa ja pystyt säätämään äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä ylös tai alas. Quick Attention -toiminto käynnistyy, kun koskettaa kuulokkeiden oikeaa koteloa. Tällöin äänenvoimakkuus pienenee välittömästi. Kuulokkeet tukevat myös Google Assistant-, Amazon Alexa- ja Apple Siri -puhekomentoja. Sony Headphones Connect -sovelluksen avulla voit hallinnoida ja räätälöidä kuulokkeiden äänentoistoa ja vastamelutoimintoa.

 

 

Tekniset tiedot

 

  • Kaiutinelementti: 40 mm
  • Taajuusvaste (Bluetooth®-yhteydet): 20 – 20 000 Hz (44,1 kHz:n näytteenottotaajuus) / 20 – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz:n näytteenottotaajuus, 990 kbps)
  • Passiivikäyttö: Kyllä
  • NFC: Kyllä
  • Johdon pituus: noin 1,2 m (47 1/4 tuumaa) (mukana toimitettava kuulokekaapeli)
  • DSEE: Kyllä

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

| Telia Yhteisön moderaattori |
0 vastausta